La intrebarile puse in mod civilizat consider ca cei ce raspund cu rautate o fac in limita celor 7 ani de acasa (daca ii au).
Cate o data esti atat de indignat de greselile grave de gramatica care se vad in text ca nu mai sesizezi continutul.In aceasta idee ar trebui ca atunci cand se scrie un text aici,"scriitorul"sa se documenteze cum se scrie corect, sa nu rada toata lumea de el, ca rad si cei care nu raspund! Iata o mostra de intrebare.Cum ii poti raspunde? Citat "STIII vriu sait sau vo programa cu care sa poti face exerciti sau probleme la matematicaa?"
Nu. E dreptul fiecaruia sa raspundá cum vrea. Daca vroiam sa-ti raspund rautacios la intrebarea asta, nu ma oprea nimeni Un raspus poate avea mai multe forme, dar atata timp cat ai ce invata, nu conteaza felul in care este scris.
Ma supar, dar imi trece repede, pana la urma cu ce ma incalzeste daca ma supar sau nu? Cu nimic, e pe virtual toata chestia, deci, sunt indiferent!
La inceput chiar m'a deranjat! Dar unii dadeau astfel de raspunsuri fiindca nu intelegeau la ce ma refeream cand puneam intrebarea si vedeau totul din alt unghi.
Acum m-am obisnuit, cand are omu dreptate, ii dau dreptate, insa uneori se vede ca e din pura rautate.
Nu pune la suflet toate prostiile lor, nici macar nu te cunosc si nu te stiu cum esti in realitate.
Bafta.
Pana acum nu am pus nicio intrebare pentru ca sunt noua, dar cand vad raspunsuri ironice din partea unora ma deranjeaza pe mine parca! Desigur, sunt unii care chiar merita sa le spui direct anumite lucruri(fara ironii, fireste).
Ba da
Adica daca uni pun intrebari civilizat alti de ce stica totul raspunzand cu raspunsuri urate?
Lucrul acesta este chiar suparator.
Decat sa zica asemenea lucruri mai bine sa nu spuna nimic.
Cred ca si tu este de parere cu mine.
DaciaRomania întreabă: