| CyberMusic a întrebat:

Voi cat ati putea rezista fara calculator?

23 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Nu stiu, cel putin 3 luni.

| tinaHd a răspuns:

Maxim o saptamana da numa daca is plecata undeva, daca nu nu prea pot laughing:*:*

| mona a răspuns:

Maxim o zi

| DomnisoaraLove a răspuns:

Nu cred ca mai mult de 2-3 zile, adica nu st o impatimita virtuala, dar nu pot sa nu-mi verific emailurile si facebook-ul in fiecare seara...Plus ca ma mai si joc cand st plictisita...in zilele noastre calculatorul e indispensabil rolling on the floor

| piticcccccc a răspuns:

Daca s-ar strica (pana ar venni cineva sa mi-l repare)as putea sta mai mult, dar asa cam 2-3 zile sau mai mult.love struckhappy

| superpissy40 a răspuns:

0,00000000000001 secunde

Răspuns utilizator avertizat
| Laurretta a răspuns:

Aproximativ 6 luni.

| Laurretta a răspuns (pentru CyberMusic):

Daca ai alte preocupari, activitati sau pur si simplu nu ai timp, poti rezista chiar si mai mult. Acum depinde cat de atasat\dependent de pc.

| Laurretta a răspuns:

Se vede ca nu ai dat de bibloteca laughing Poti rezista! Este mai greu la inceput pentru ca este obinuinta de a deschide pc-ul si de a pierde ore-n sir cand nu ai nimic de facut.

| Laurretta a răspuns:

Am inteles big grin

| madasmech a răspuns:

9days

| beki13 a răspuns:

Daca am alta treaba, mai importanta, rezist mult.

| MCRgurl a răspuns:

Vreo 5 zile,dar numa daca is plecat,ca daca nu,mi-e greu sa-l vad in fata mea, singur, fara cineva sa tasteze laughing

| irina41099 a răspuns:

Vreo 3-4 luni

| anutza97 a răspuns:

Pai pot rezista foarte mult daca am ce face de exemplu pe timpul verii nu prea stau la pc sunt plecata la bunica sau cu prietenii, dar daca n am ce face nu prea pot rezista...din lipsa de ocupatietongue

| Elektro a răspuns:

O zi.Dar am rezistat si mai multe luni, a fost un cosmar laughing

| ExXify50 a răspuns:

5 zile, 4 min, 3 sec, 2sutimi si o miime mai mult nu laughing

| SyncMasterSA300 a răspuns:

Doar ma dau jos de la PC si deja nu mai pot rezista fara sa vad ce fac aia pe net...

| cosmincuriosu97 a răspuns:

Max o saptamana

| soaitamarius a răspuns:

Nu stiu da cred ca multhappy

Întrebări similare