Nu cred ca mai mult de 2-3 zile, adica nu st o impatimita virtuala, dar nu pot sa nu-mi verific emailurile si facebook-ul in fiecare seara...Plus ca ma mai si joc cand st plictisita...in zilele noastre calculatorul e indispensabil
Daca s-ar strica (pana ar venni cineva sa mi-l repare)as putea sta mai mult, dar asa cam 2-3 zile sau mai mult.
Daca ai alte preocupari, activitati sau pur si simplu nu ai timp, poti rezista chiar si mai mult. Acum depinde cat de atasat\dependent de pc.
Se vede ca nu ai dat de bibloteca Poti rezista! Este mai greu la inceput pentru ca este obinuinta de a deschide pc-ul si de a pierde ore-n sir cand nu ai nimic de facut.
Vreo 5 zile,dar numa daca is plecat,ca daca nu,mi-e greu sa-l vad in fata mea, singur, fara cineva sa tasteze
Pai pot rezista foarte mult daca am ce face de exemplu pe timpul verii nu prea stau la pc sunt plecata la bunica sau cu prietenii, dar daca n am ce face nu prea pot rezista...din lipsa de ocupatie
Doar ma dau jos de la PC si deja nu mai pot rezista fara sa vad ce fac aia pe net...
Davyduchiha2001 întreabă: