Multe. aproape toata ziua. dar cand ies prin oras sau plec pe undeva cu parintii vreo 5-6 ore
Desi stiu ca nu e mine si nu sunt un exemplu bun de urmat eu petrec aproape vreo 8 ore la pc cu pauza de vreo 5 ore intre
Depinde de zi.Eu ma jos world of warcraft ceea ce imi ia ceva din timp si + cat mai stau pe internet cam 6-7 ore in zilele libere si 1-2 ore in cele mai ocupate.Sunt zile in care nu ma pun la calculator, am totusi si un record personal 18 ore in fata calculatorului .
Pai,in jur de 7-8..Uneori ma culc pe la 5 dimineata.M-au apucat pandaliile si am un serial care imi ocupa noaptea, ca ziua bantui.
Sunt zile in care stau si 30 de ore... depinde cat timp liber am la dispozitie si cat de lunga e ziua.
Am stat o data m am jucat World Of Warcraft 2 zile in contiinu fara sa ma misc de la pc numa ce mancam si faceam o pauza de maxim 5 min la baiesi fugeam inapoi ca ma atacau dusmani
In timpul scolii... cam 4(fac temele pe pc)
iar in timpul vacantei : cam 10 ore.
In general 4-5 ore dar pot sa ajung si la 8-9; mai sunt si cazuri ( exceptii desigur) cand stau 1-2 ore sau ( foarte rar, aproape de inexistenta ) zile cand nu stau deloc
Tu cat stai?
Stau pana ma plictisesc. De obicei stau minim 5-6 ore in vacanta iar in timpul scolii stau maxim 8 ore.
În vacanţă stau cam 12 ore la calculator. De fapt, 11 ore şi 40 de minute pauză de 5 minute la baie... şi restul la masă