Sincer,as alege copilaria urata si serviciul dorit la maturitate...intrucat copilaria e o perioada scurta...doar ca eu am avut deja o copilarie frumoasa..asa ca.
Prima varianta, si daca am avut o copilarie frumoasa asta nu inseama ca trebuie sa am un serviciu normal.
Ai putea avea serviciul pe care ti-l doresti.
Si ca sa iti raspund la intrebare, prima varianta suna mai bine.
Ce inseamna servici normal? Si ce inseamna copilarie urata? De ce ar trebui sa alegi intre cele doua variante? Se poate foarte usor sa ai si o copilarie frumoasa, si serviciul pe care-l doresti. Si mai exista si varianta sa nu ai servici deloc...
Copilaria nu ti-o alegi, ti-o cam fac altii.
Si daca ai o copilarie urita duci cu tine un bagaj destul de greu pentru viitor, si la servici, si in relatiile cu ceilalti; te afecteaza.
Variantele tale nici macar nu sint egale : evident ca o aleg pe prima ( acel servici normal nu suna deloc dramatic pentru mine ci....normal
Degeaba ai tu servici calumea, tot ce iti doresti, daca copilaria ti-ai ratat-o, cea mai frumoasa perioada a vietii.
Eu aleg prima variantă. Sunt de părere că dacă ai o copilărie frumoasă, cel mai probabil vei avea o viaţă de adult frumoasă. Acuma partea cu serviciul, mai rar în ziua de azi prinzi servici, darămite unul pe care ţi-l doreşti)