De ce nu-i permit sa iasa afara? Pana la urma este o persoana, are dreptul la libertate, nu trebuie tinuta in casa cu forta! In primul rand ea ar trebui sa discute asta cu parintii ei, sa ajunga la un fel de intelegere. Mi se pare exagerat sa te tina in casa sub presiunea bataii. Ar trebui sa le explice faptul ca ea va deveni foarte introvetita, se va distanta de prieteni , ca ajunge o persoana singura!
Sper sa-i fie de folos!
Si eu tot cu bata te-as tine in casa pe tine pana ai invata ca se zice enervanti nu inervanti.
E pe dracu regionalism. E o folosire gresita. A inerva se refera la excitarea tesuturilor (poate ai invatat la biologie.).
Poate ea intelege altfel libertatea.Vine tarziu acasa+altele.Au un motiv de nu o lasa sa iasa.
Buna! Poi eu cred ca fetei aceia ii place sa stea in casa. S-ar revolta si ea macar putin daca ar vrea sa iasa afara.Parintii ei o tin prea inchisa. Daca as fi in locul ei tot as iesi, le-as spune parintilor mei ca vreau sa ies si eu putin sa iau o gura de aer.Nu e bine sa stai numai inchisa!
KGS lasa fata in pace! Cuvantul "inervant" este regionalism.Deci ciocul mic daca nu sti!
Stiu ce inseamna KGS, dar poate ai studiat si tu putin limba romana ca sa vezi ca poate fi si regionalism!