anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce ati primit de Craciun? eu am primit un telefon nou pe care mi-l doream, bani, dulciuri (sunt un fan al dulciurilor, desi nu mananc multe), bani si toata colectia de reviste pe care mi le doream(nu zic care). dar cel mai important a fost ca am primit un Craciun traditional in familie asa cum imi place.am fost alaturi de cei dragi,. totusi, cred ca fiecare a primit ceva sub brad. voi ce ati primit
?

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma bucur pentru tine, eu am primit inca un catel.

| AvalohAlyn a răspuns:

Am primit niste haine si dulciuri.Imi doresc cel mai mult sanatate si fericire, sunt cele mai importante lucruri din viata unui om.Craciun fericit!

| ing. a răspuns:

Buna.Ma bucur foarte mult pentru tine.Eu am primit un nou telefon mobil, Coloana sonora a filmului Michael Jackson`s This is it, un fes, o jacheta si multe dulciuri. Mi-a placut foarte mult ca am petrecut craciunul impreuna cu persoane dragi mie.happy
Sarbatorile de iarna au fost intotdeauna cele mai importante pentru mine.love struck

| lencikk a răspuns:

Eu am primit un sistem karaoke

| i.love.me a răspuns:

Mama cate ati primit voilaughing
eu niste cercelusi si multe lacrimi si certuri (cel mai urat craciun)
sad e bine ca tu ai fost fericita
te ividiez

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Bilete la concertul AC/DC si un lantisor pentru medalionul pe care il primisem de Mihail si Gavril.

| dksjgpfbgfbopgdfk a răspuns:

@alllinna nici nu stii ce norocoasa estisigh
pai, am primit si eu un nou telefon mobil, si un lcd full hd:X

| alexandra_2644 a răspuns:

Eu am primit... sfaturi :d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna. Ma bucur pentru tine. La mine mosul a fost cam saracbatting eyelashes dar a venit cu haine multe, dulciuri, desi nu prea mananc, si.sanatate. da' sunt multumita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda... hai sa ne laudam pe TPU daca e asa si eu am primit un ceas scumptongue

| MilezEmmz4ever a răspuns:

Eo am primit un ghiozdan marfa, 3 picuri cu hannah, un stilou, un lego, un urs si o carte cu Hannah, LOL ca nu de colorat e cu 2 ep din hm 1

| BuLLetBtwin a răspuns:

Eu am primit un MP4 si multe dulciuri:d

| Ploaia a răspuns:

Eu am primit o husa pentru laptop.
Despre telefon, sa-l stapanesti sanatos happy valabil pentru toata lumea

| i_love_you_and_i_am_cool a răspuns:

I.love.me,nu trebuie sa fi trista! Craciunul nu inseamna numai cadouri! eu am pus intrebarea asta mai mult din curiozitate, dar sunt de pararere ca cel mai bun dar este fercirea si sanatataea alaturi de familie.asa ca nu regreta, si acei cercelsi, sunt un dar dat din suflet dupa mine.capul sus!

| Gregory a răspuns:

Salutare! Lucruri materiale am primit puţine. În schimb a fost cel mai frumos Crăciun, deoarece am reuşit să mă simt foarte bine în acea zi, în special din punct de vedere spiritual. Am avut parte de prietenie, linişte, iubire, armonie, respect.
Distracţie plăcută de revelion, spor la pregătiri şi sărbători fericite tuturor în continuare! happy

| Craciuuun a răspuns:

Te Salut.Eu sincer, imi dau cuvantul ca nu ma voi lauda.Sub brad am gasit Un telefon cu touch screen.Noul model aparut Samsung Wave s5250.Am primit o consola pentru jocul Wii[Nitendo]. Un joc pentru Wii.si am mai primit, dar nu sub brad.multa sanatate si fericire atata mie cat tuturor din familia mea.

Bafta! love struck