Am primit niste haine si dulciuri.Imi doresc cel mai mult sanatate si fericire, sunt cele mai importante lucruri din viata unui om.Craciun fericit!
Buna.Ma bucur foarte mult pentru tine.Eu am primit un nou telefon mobil, Coloana sonora a filmului Michael Jackson`s This is it, un fes, o jacheta si multe dulciuri. Mi-a placut foarte mult ca am petrecut craciunul impreuna cu persoane dragi mie.
Sarbatorile de iarna au fost intotdeauna cele mai importante pentru mine.
Mama cate ati primit voi
eu niste cercelusi si multe lacrimi si certuri (cel mai urat craciun)
e bine ca tu ai fost fericita
te ividiez
Bilete la concertul AC/DC si un lantisor pentru medalionul pe care il primisem de Mihail si Gavril.
@alllinna nici nu stii ce norocoasa esti
pai, am primit si eu un nou telefon mobil, si un lcd full hd:X
Eo am primit un ghiozdan marfa, 3 picuri cu hannah, un stilou, un lego, un urs si o carte cu Hannah, LOL ca nu de colorat e cu 2 ep din hm 1
Eu am primit o husa pentru laptop.
Despre telefon, sa-l stapanesti sanatos valabil pentru toata lumea
I.love.me,nu trebuie sa fi trista! Craciunul nu inseamna numai cadouri! eu am pus intrebarea asta mai mult din curiozitate, dar sunt de pararere ca cel mai bun dar este fercirea si sanatataea alaturi de familie.asa ca nu regreta, si acei cercelsi, sunt un dar dat din suflet dupa mine.capul sus!
Salutare! Lucruri materiale am primit puţine. În schimb a fost cel mai frumos Crăciun, deoarece am reuşit să mă simt foarte bine în acea zi, în special din punct de vedere spiritual. Am avut parte de prietenie, linişte, iubire, armonie, respect.
Distracţie plăcută de revelion, spor la pregătiri şi sărbători fericite tuturor în continuare!
Te Salut.Eu sincer, imi dau cuvantul ca nu ma voi lauda.Sub brad am gasit Un telefon cu touch screen.Noul model aparut Samsung Wave s5250.Am primit o consola pentru jocul Wii[Nitendo]. Un joc pentru Wii.si am mai primit, dar nu sub brad.multa sanatate si fericire atata mie cat tuturor din familia mea.
Bafta!
DaciaRomania întreabă: