| piatraneamt97 a întrebat:

Voi ce ati primit de la Mos Niculae? Eu o tastatura.

18 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Ohoo...mosu meu a fost tare bogat anul asta happy
Am primit o bratara din aur alb, o trusa de machiaj, un ursulet de plus love struck, o bluzita, un parfum si bani big grin

| AvalohAlyn a răspuns:

Dulciuri.Mereu Mos Nicolae vine cu dulciuri.La multi tuturor celor ca poarta numele de Nicolae, Nicoleta, Nicusor, Nicu etc.

| Gabystelistu95 a răspuns:

Dulciuri si papuci.

| Leea1234 a răspuns:

I-am cerut cu totul altceva, dar se pare ca el a stiut mai bine ce imi trebuie mie la ora actuala, asa ca mi-a adus cel mai frumos cadou... mi-am revazut parinii, pe care nu-i mai vazusem de aproape un an!

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Am primit dulciuri si bani si un balsam de par big grin

| OnWeed a răspuns:

De cate ori s-a mai pus intrebarea asta... Io am primit un ceas de mana happy

| Butsilee a răspuns:

Dulciuri, un inel si o pereche de cercei

| Kyky a răspuns:

Multe dulciuri (in special ciocolata), cativa pupicei si imbratisari si niste... sms-uri haioase tongue laughing

| Chocolate a răspuns:

Eu? Nimic.

| bogdand a răspuns:

Si cum a incaput in cizme?
Sa o folosesti sanatos.

| maariaan a răspuns:

Multe dulciuri, multa bucurie si caldura sufleteasca. Ma bucur ca pot fi sanatos langa ai mei si ca pot sa petrec sarbatoriile in mijlocul familiei. E cel mai frumos cadou. La multi ani tutror celor care poarta numele de Nicolae, Nicioleta, Nicu! Sa aveti parte de sanatate si aceasta sarbatoare sa fie inceputul unei lungi si neterminate perioade de bucurie si implinire sufleteasca!

| faranume a răspuns:

O nuiahappy

| Punishment a răspuns:

Dulciuri, slapi si un prosop ))) e visul oricarui copil de 18 ani xD
anyway... spiritul conteaza big grin

| fluturash_6064 a răspuns:

Ce tare.si la mine tot cu tastatura si mouse de la microsoft a venitbatting eyelashes...si o sa mai vina cu un telefon, pentru ca tocmai mi-i s-a stricat celalaltsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O felicitare, mosu asta e zbanghiu rau laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am primit un puzzel, multe dulciuri(imi plac dulciurile), iar eu si colegii emi am cantat si am facut o sceneta de teatru la o biserica, iar toti au fost asa miscati, si a venit mos niculae si acolo.

| Tabii. a răspuns:

Tigergeridalan la mine nu a venit Mosu' cu dulciuri mie mi-a adus cizme, inel, cleme, cercei, 2bluze, blugi si o caciula; x; x

| aditzuca a răspuns:

Dulciuri

Întrebări similare