Ohoo...mosu meu a fost tare bogat anul asta
Am primit o bratara din aur alb, o trusa de machiaj, un ursulet de plus , o bluzita, un parfum si bani
Dulciuri.Mereu Mos Nicolae vine cu dulciuri.La multi tuturor celor ca poarta numele de Nicolae, Nicoleta, Nicusor, Nicu etc.
I-am cerut cu totul altceva, dar se pare ca el a stiut mai bine ce imi trebuie mie la ora actuala, asa ca mi-a adus cel mai frumos cadou... mi-am revazut parinii, pe care nu-i mai vazusem de aproape un an!
Multe dulciuri (in special ciocolata), cativa pupicei si imbratisari si niste... sms-uri haioase
Multe dulciuri, multa bucurie si caldura sufleteasca. Ma bucur ca pot fi sanatos langa ai mei si ca pot sa petrec sarbatoriile in mijlocul familiei. E cel mai frumos cadou. La multi ani tutror celor care poarta numele de Nicolae, Nicioleta, Nicu! Sa aveti parte de sanatate si aceasta sarbatoare sa fie inceputul unei lungi si neterminate perioade de bucurie si implinire sufleteasca!
Dulciuri, slapi si un prosop ))) e visul oricarui copil de 18 ani xD
anyway... spiritul conteaza
Ce tare.si la mine tot cu tastatura si mouse de la microsoft a venit...si o sa mai vina cu un telefon, pentru ca tocmai mi-i s-a stricat celalalt
Tigergeridalan la mine nu a venit Mosu' cu dulciuri mie mi-a adus cizme, inel, cleme, cercei, 2bluze, blugi si o caciula; x; x