| Dianna_8523 a întrebat:

Voi ce faceti ca sa nu adormiti in noaptea de Revelion laughing anul acesta vreau sa stau mai mult, pentru ca de obicei pe la 3-4 mi se face somn. Ceva energizante naturale care sa nu afecteze prea tare sanatatea? Sfaturi orice...Multumesc si Un An NOu fericit!

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai corpului odihna daca-ti cere.nu droguri sa-i prelungesti chinul.ata se rupe unde e mai subtire.ai grija.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa fac? Dorm mai mult in timpul zilei,hee hee, de parca as avea timp! Beau o cafea tare, la mine isi face efectul! Energizante nu folosesc...

| andreutz a răspuns:

Sincer, eu iti recomand ce folosesc de o buna perioada cand sunt obosit. du-te la farmacie si cere pliculete de energizante de la firma ADITIVA...sau ceva de genul asta. nici nu e scump, cam 2 lei pliculetul. Contine si taurina, ca orice alt energizant, dar si vitamine. de asta consider ca e mult mai sanatos. Cel putin, la mine energizantele obisnuite sau cafeaua nu isi fac nici un efect, vorbesc serios... dar cu 2 pliculete dintr-astea deja ma cred batman laughing

| waXonwaXoff a răspuns:

Goleşte nişte sticle de pepsi, cola, bea cafea. Şi dormi după-amiază.

daniela
| daniela a răspuns:

Pai maine te odihnesti mai mult nu bei cine stie ce si o cafea rezolva orice problema asta depinde de cati ani ai.

| AvalohAlyn a răspuns:

Mananc niste dulciuri, ceva ciocolata care sa imi dea energie si stau mai mult activ, nu ma pun in pat, imi gasesc ocupatie, eventual iau alune (alunele sunt energizante naturale). Daca VREI sa nu dormi in noaptea de Revelion nu o sa dormi.

| costyn162 a răspuns:

Daca esti cu persoane agreabile si te simti bine iti spun eu ca nu o sa iti fie somn.

| mcrenma a răspuns:

Cel mai sigur, sa ai activitate. Sa te distrezi si sa ai cu cine sa conversezi happy
Un an nou fericit.

| andreea7520 a răspuns:

Eu de exemplu in aceasta seara ma voi culca devreme, maine posibil sa fiu atat de odihnita incat sa rezist chiar si pana vineri la 10 dimineata happy trebuie` doar sa te odihnesti. e cel mai natural!