Mananc politica pe paine, ascult muzica, toc seminte sau alune, completez rebuse, daca nu vad eu un telefon si toc pe cineva la cap, si mai e varianta inchid ochii si visez
Desenez, ma plimb cu rolele, ies afara, stau pe lockerz, ma urc in capul lui mama, in enervez pe cei de pe mess, ma uit la nori, ma gandesc la colegi care ma enerveaza si imi vine sa-i injur in gura mare. Cam asta fac eu.
Imi gasesc ceva de lucru prin casa ori ma duc la plimbare cu prieteni mei.De exemplu acum sunt plictisita si am intrat pe TPU sa ajut oamenii sa gaseasca anumite raspunsuri la intrebarile lor.
Ies afara, ma plimb, citesc o carte o revista, dorm, mananc, ma uit la tv, ascult muzica etc.`
Ma joc cu ce vad in fata Ultima oara m-am jucat cu mingea si am daramat monitorul cel nou... Mama s-a cam suparat da nu conteaza
Dansez ca o disperata prin casa, facandu-ma ca cant la chitara ca rockerii.
Raspund la intrebarile despre religie pe TPU. nu stiu cit de amuzant e raspunsul meu de acum, dar sa raspund prostiilor celor care denigreaza crestinismul si inca intr-un mod foarte infantil este.
Http://www.statusuri.ro/
uita-te aici la categoria amuzante, funny
te asigur ca nu o sa te plictisesti, ca dovada, ca sa ma crezi uite cateva dintre ele, de pe acel site :
. dragul meu iubit
. al dracu de tampit
...iti trimit din departare un cd si-o lumanare...
...si ca amintire
...VESNICA POMENIRE...
Brb = beat, rupt si batut
Stau pe Scaun si citesc
Tot la tine ma gandesc...
si gandindu-ma la tine...
S-a rupt scaunul cu mine.
G? dil o muscă
La un BAC se prezinta elevi cu diferite pregatiri. Intra primul foarte pregatit si iese radios: - Cum a fost? îl intreaba ceilalti. - E… ca între profesori… - Adica…? - Ei întrebau, eu raspundeam, ne completam… Intra al doilea si la iesire aceeasi întrebare: - Cum a fost? - Ca de la profesori la elev… ei întrebau, eu raspundeam, ma mai ajutau ei… Intra al treilea… si la iesire: - Cum a fost? - E… cum sa fie… ca între popi… - Cum asa? - Pai ei întrebau, eu îmi faceam cruce, eu raspundeam, îsi faceau ei cruce!
Bula la psihiatru.
-Ce v-a adus la mine?
-Domnule doctor, eu ma cred caine, dar nimeni nu ma crede!
-Eu te cred... Marsi de aici!
Vreau sa stii ca prietenia ta inseamna mult pentru mine. Plangi tu, plang si eu. Razi tu, rad si eu. Sari pe geam de la etaj ...ma uit in jos si atunci... rad din nou.
cand eram mai mic si mergeam la nunta, toate babele ma loau de obraz si ziceau - lasa ca si tu urmezi, acum m-am facut mare si la fiecare inmormantare le iau pe babe de obraz si le zic -lasa ca si tu urmezi
! 6 adevaruri in viata :
1) nu poti sa iti atingi toti dintii cu limba.
2) toti idiotii incearca dupa ce citesc asta.
3) primul adevar e o minciuna.
4) zambesti acum pentru ca esti un idiot.
5) vei trimite mai departe unui alt idiot.
6) inca mai ai un zambet pe fata
Ma uit la luna... te vad pe tine, ma uit la soare, te vad pe tine, ma uit in departare, te vad pe tine, DA` da-te dracu din fata mea odata!
Valeu! vale! valeleu! mi-am scapat basca-n wc
La inceput n-o iubeam, acum o iubesc ca la inceput!
Mama prostilor e mereu gravida!
Imi e dor de tine, de caldura ta, in zilele cand ma culcam cu tine, draga mea pijama
Dragul meu chiftea prajită,
Tinichea hodorogită,
Te iubesc si te ador
Ca pe-un pui de curcă chior
Acestea mi le-am salvat in calculator, mi s-au parut prea tari:))
Mă dau cu sania in congelator. Pff... ce frumos e... deşi suntem în mai acum , cam îngheţ, da' nu contează .
Imi invit prietena acasa la mine si ne distra in felul urmator! cu ajutorul unui pai si un pahar cu apa facem melodii pe care trebuie sa le ghicim! apoi facem koktailuri din tot ce gasim prin casa
Buna
Ies cu prietenii, dar cand nu vreau bat animalele din curte
In rest fac ceva normal ca toti ceilalti.
Ascult muzica, ma joc, ma plimb.etc
Yurisa întreabă: