Si eu mananc la un film dar nu de frica ci de plictiseala, la ce filme cu buget suupeeer redus se mai fac zilelea astea ar trebui sa se introduca un nou gen de filme si anume: plictisitoare. N-am sa uit vreodata panarama de film "horror" Bled si mai este unul cu un iepure impaiat si se vedeau firele cu care-l trageau cand "mergea" si chipurile ar fi avut un virus si pe cine musca devine zombi chiar sperie pe cineva? ce producatori sau ce varsta au producatorii de azi, 6 ani?!?! ...de ce se fac atatea filme proaste si fara sens eu nu inteleg, "Friday The 13th" este ultimul horror decent pe care l-am vazut.
Eu niciodata nu pot sa vad un film horror noaptea.il in timpul piblicitatii ziua, zic "ce sa mai, diseara la 23:00 il vad.si cand `colo .Nu pot. ma gemuiesc toata in patura, stau cu sufletul la gura, si cand zbiara ala... "BAU".aoleu... .stii cum imi bate inima?! nu mai stiu unde sa ma ascund...fiindca visez filmul in sine...monstri, sange, etc.
Nu, mai bine nuuuu!
Eu nu ma uit la horroruri decat cu prietenele ca sa facem pe noi de frica impreuna (macar nu ma fac de ras singura )
sau cu eventualul prieten ca sa ma tine in brate si sa ma protejeze... dar de obicei el dardaie mai rau ca mine
Daca filmul este bun cu adrenalina la maxim in timp ce il vad sunt extrem de atent, sa nu pierd nici o faza incat nici macar o tigara nu fumez. Dupe ce se termina fumez vreo 3 tigari si comentez filmul in cazul in care l-am vazut cu cineva.
Nu prea ma uit la horror-uri dar cand vizionez filme de obicei rontai ceva. Mananc. Altceva nu vad ce as putea face.
Pai mananc ceva , exceptie filmele mai sadice unde cam imi piere pofta ... si pe urma este cand ma mai apuca frica seara cand imi amintesc scene . Insa, si asa tot imi plac .
Totusi, e mai linistitor sa te uiti cu inca o persoana .
In timpul filmului stau si astept sa vad ce urmeaza. De multe ori sunt faze care sunt amuzante si rad. Dupa film, ori ies in oras, ori ma pun sa dorm (in cazul in care ma uit singura la film)
PrieteniaEsteMagica întreabă:
adidAS_1780 întreabă:
Yurisa întreabă: