Poi...iti zic cum am petrecut/petrec mica vacanta de 4 zile.
Joi am stat pe la vecina mea, am mai invatat...
Ieri{vineri} a venit o prietena pe la mine, am facut poze in diferite costumatii/pozitii, faceam misto de prieteni, ce mai... a fost superba ziua de ieri:X. Puteam sa mergem in oras sa ne intalnim cu niste prieteni, dar am refuzat ca nu-mi statea parul
)
Azi{sambata} voi invata pentru teza la roamana si in general pentru ce trebuie sa invata...si voi mai face o mancarica speciala, inca nu m-am hotarat
Maine{duminica} daca vine prietenul meu in oras{sta in afara orasului meu } probabil voi iesi cu el:X. Daca nu, imi este dator un prieten cu "o bere"
, a fost ziua lui ieri si m-a invitat in oras, oricum maine e obligatoriu sa ies sa-mi aerisesc neuronii
.Aaaa.si maine dimineata probabil voi merge la inmormantarea unei bunici a unei prietene, oricum daca ma duc acolo nu se va lasa cu lacrimi ca fata respectiva m-a sunat aseara si era mai fericita ca mine
Bafta. Sper sa-ti fi dat cateva idei
Alerg, citesc, merg cu amicii la suc (vorba vine). Tot la pc, dar iesiti si voi afara sa va oxigentati creierul corespunzator. Pc-ul dauneaza grav sanatatii!
Eu fac sport Este bine ca si tu sa faci Sportul anobileaza Vei cunoaste un alt fel de oameni Eu am dat un exemplu Daca nu-ti place i-ti dau altul Pa
. just. a. tear.: cu siguranta ideea cu inmormantarea este o idee grozava!
Ca si baiat ies la basket, prieteni noi, aer curat, competitie si in acelasi timp o placere!
Mai vizitez bibloteca, ma mai plimb prin parc sau asa aiurea prin oras ca sa descopar scurtaturi la drumurile pe care umblu des
nykymyky întreabă:
anonim_4396 întreabă: