Role, poate si niste teme ( dar foarte rar ca sunt plictisitoare ), la un fuc cu prietenele, seara poate intr-un club ceva, cumparaturi , curetenie x(, uneori incerc si experimente cu mancarea sper ca te-am ajutat
Păi : Ies pe afară
Desenez ceva
Mai stau la Pc.
Merg prin oraş cu rolele
De plictiseala îmi mai scriu numele de multe ori
Dorm
Intru pe anumite site-uri.
Sunt multe chestii de făcut în timpul liber.
O rugaciune,citesti o carte frumoasa,mergi singura sau cu cineva la o plimbare in aer liber,mai faci cate ceva prin casa,mergi la un prieten/ o prietena,la rude, faci exercitii fizice, de respiratie(inspiri lent si expiri in acelasi mod) de 7-8 ori consecutiv,te uiti la o emisiune frumoasa,interesanta,te documentezi de pe net, te uiti pe Discovery, Animal Planet; de aici ai ce sa inveti.Numai bine!
Pai...stau pe TPU,pe mess, ies prin oras cu prietenele, merg la mall, ma uit la televizor.Dar tu?
Role, poate si niste teme ( dar foarte rar ca sunt plictisitoare ), la un fuc cu prietenele, seara poate intr-un club ceva, cumparaturi , curetenie x(, uneori incerc si experimente cu mancarea funda?:*
Ies cu prietenii cu rolele, cu bicicletele pana la padure, facem gratare, petreceri depinde
In timpul meu liber mai mult ma joc tennis si fotbal si...ma joc la calculator
Pai.eu de obicei merg prin oras.sau mai stau la PC. Daca te plictisesti poti incerca diverse cursuri este destul de interesant.
Yurisa întreabă: