Pai ai putea:
-sa mergi la patinoar
-sa mergi la sanius
-sa te duci sa vezi un film frumos
-sa citesti ceva din lecturile de vacanta
-sa faci bradul (daca nu l-ai facut deja)
-sa te vezi cu prietenele
-sa mergi la colindat
-sa citesti o revista
-sa stai cu animalul tau de companie (daca ai)
-etc
Si SARBATORI FERICITE si tie!
Si eu la fel, toata ziua pe pc, dar de maine ma mai apuc de teme, mai ies pe afara, gasesc eu ce sa fac.
Pai:iesi afara cu prietenele, poate o ajuti pe mama ta la vreo prajitura, daca face:d, ai putea sa te joci tot cu prietenii tomapan, geamantan, fazan:d.
ps:Sarbatori fericite si tie
Multumim! Si tie la fel, multa bucurie care nu exista.
Eu o sa mai ies pe afara, s-ar putea ca la colindat, daca o sa ninga ma duc cu saniuta si cu banii cu o prietena sa ne mai distram, s-ar putea sa merg la Afi cu cativa baieti si fete sa bem un suculet ceva, si s-ar putea sa-i privesc cum se dau pe gheata, e un patinoar pe acolo, eu nu ma prea pricep si vreau sa ma duc acasa intrega. O sa beau ciocolata calda si o sa asult muzica, fac bradu', ies pana in parcu' plumbuita cu o fata s-ar putea, desenez, dansez daca este, mai cant uneori, ies pe afara ca sa ma bat cu zapada daca e sa ninga, si altele, depinde cat de mare e lenea.
Iesi cu prietenii pe afara, la film pe la shopping sau patinaj :X e iarna sunt multe de facut si mai ales ca e si vacanta mergi la shopping sau du-te la sala :X:X:X
si tie sarbatori fericite:*
Ce spui sa faci quilling sau srabooking, e foarte amuzant si apoi iti vei apercia munca pe care ai depuso.si tie sarbatori fericite. :*
Eu zic sa mai iesi pe afara cu prietenii, la un suc alea alea eventual cu prietenul, daca ai
de ce nu le propui parintilor tai sa mergeti la munte? iarna este splendid:X:X
o seara petrecuta in club ( distractie garantat )
sunt foarte multe lucruri distractive de facaut doar e vacanta! :X
Sarbatori fericite!:X
anonim_4396 întreabă: