anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce faceti in vacanta in afara de:citit, computer, invatat, stat, TV, iesiri, sport etc., ca eu nu am nicio idee ce as putea face :?

Răspuns Câştigător
| Cezzy a răspuns:

Pai... eu impreuna cu prietenii ne-am gandit sa organizam un concurs gen " romanii au talent " 3 sunt juriul iar 4 baieti sunt concurenti si va decurge la fel cum a decurs si la acea emisiune... Ne-am mai gandit sa facem si o trupa. Eu solista o fata la pian una la chitara si un baiat nu mai stiu la ce! Sper ca ti-am dat 2 idei minunate SUCCES!

2 răspunsuri:
| emiliman a răspuns:

laughing ai zis tot ce se poate face in vacantatongue dar scoate invatatul imd din listalaughing

| BiscuitexD a răspuns:

@ emili : pana la urma toata viata invatam big grin

Paai. depinde spre ce domeniu ai inclinatii mai mari... poti canta melodiile preferate sau poti invata sa canti la un instrument. iti poti face un blog unde sa abordezi diferite teme si sa primesti diverse pareri... poti incerca sa compui poezii, povestioare, nuvele etcbig grin sau poti incerca diferite moduri de desenat. creion, tempera, culori, digital. incearca sa desenzi ceva din imaginatie sau incearca sa desenezi o poza preferata si vezi ce iesebig grin uneori e foarte distractiv happy Dar repet. depinde de ceea ce te atrage mai mult. eu sunt pasionata de arta si imi place creativitatea, din cauza asta ma rotesc in jurul activitatilor de genul big grin Have fuuun, nu lasa timpul sa treaca pe langa tine degeaba! :*