Pai... eu impreuna cu prietenii ne-am gandit sa organizam un concurs gen " romanii au talent " 3 sunt juriul iar 4 baieti sunt concurenti si va decurge la fel cum a decurs si la acea emisiune... Ne-am mai gandit sa facem si o trupa. Eu solista o fata la pian una la chitara si un baiat nu mai stiu la ce! Sper ca ti-am dat 2 idei minunate SUCCES!
@ emili : pana la urma toata viata invatam
Paai. depinde spre ce domeniu ai inclinatii mai mari... poti canta melodiile preferate sau poti invata sa canti la un instrument. iti poti face un blog unde sa abordezi diferite teme si sa primesti diverse pareri... poti incerca sa compui poezii, povestioare, nuvele etc sau poti incerca diferite moduri de desenat. creion, tempera, culori, digital. incearca sa desenzi ceva din imaginatie sau incearca sa desenezi o poza preferata si vezi ce iese uneori e foarte distractiv Dar repet. depinde de ceea ce te atrage mai mult. eu sunt pasionata de arta si imi place creativitatea, din cauza asta ma rotesc in jurul activitatilor de genul Have fuuun, nu lasa timpul sa treaca pe langa tine degeaba! :*
vladeueu_4450 întreabă:
Andreea1027 întreabă: