| M4RK a întrebat:

Voi ce jocuri aveti in calculator?- ce joc sa imi instalez?happymersikiss

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NFS cele mai tari nesuferituuwinkinghappy

10 răspunsuri:
| Gabystelistu95 a răspuns:

Iti recomand jocurile Counter-Strike 1. 6 sau Counter-Strike: Source si NFS Underground 2winking

| Mixed a răspuns:

Instaleaza-ti Neghbours from hell 1 si 2.happy sunt super:X eu le ador...big grin imi place sa ii fac de petrecanie vecinuluilaughing

| costyn162 a răspuns:

Eu ma joc momentan Harry Potter si Printul semipur si NFS Shift...

| Candyman a răspuns:

Iti recomand Crysis, Spore, Wolfenstein, Prototype, Prince of Persia, Call of Duty sau GTAwinking

| buburuzaucigasa a răspuns:

Fifa 2009, Sims 3 si Virtua Tennis 2009 (asta este preferatul meu). Astea sunt toate jocurile mele si cred ca sunt de ajuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crysis, TimeShift, FarCry2 (+ jocurile Windows-ului). Astea le am instalate.

| yuli10 a răspuns:

Eu momentan am world of warcraft si warcraft 3, virtua tennis 2009, nfs undercover. dar ti-as recomanda si prince of persia, assasin's creed, sims 3 si jocul meu preferat worms laughing

| jizabell a răspuns:

Sims 2 si 3winkingsi daca vrei prelungirile jocului sims 2big grinsims 2 teenagers, pet, etcbig grinbig grinkiss

| Orannginna a răspuns:

Eu am sims2 pet stories, monopoly si mario big grin

| jack_4485 a răspuns:

Unreal Tournament 2004 / Neverwinter Nights 2 / Knights of the Old Republic 2 / NFS Underground 2 / NBA 2k10 / Splinter Cell - Pandora Tomorrow / The Elder Scrolls - Oblivion / Matrix - Path of Neo / Patrician 2 / Emperor / Pharaoh / Heroes 3 / Sacred / Sim City Societies / Hellgate: London - m-au costat laolalta o caruta de bani :-(

Întrebări similare