Rap:cedry2k,dragonu,sisu,underman,chimie,nimeni altu.In ultimul timp ascult Haarp Cord intr-una. Urasc asa zisi,, raperi''care fara fete in viideo ar avea doar dislike(skizzo, maximiliam), si nu imi place aproape nici o voce de fata in muzica ..in Romania o exceptie care imi place e aia care a cantat in tupeu de borfas
Rap, Hip-hop :X Melodii preferate.:
-Cumicu-In dulcele stil clasic
-Singura care conteaza
-Pahare Murdare
-Toate trec
-Rappa - Omul invizibil
-In Bucuresti ca-n Chicago
-Soarele Noptii
-Alb Visiniu
-Cealalta zi de nastere
si mai sunt da' nu-mi vin acum.
In general ascult rap: Nane, Jerryco, Parazitii, Tranda, Maximilian etc etc.Mai am momente cand ascult melodii siropoase si lacrimogene si cam atat
Il iubesc pe Maxi si nu ma dau fana Parazitii dar le stiu majoritatea melodiilor mai ales cele vechi.Si eu am momente cand ascult melodii lacrimogene
Eu ascult in general rock dar in general melodii vechi melodia mea preferata e metallica-nothing else metters mai ascult si rap romanesc (nane, bug mafia, cedry2k,dragonu,chimie,aforic,deliric etc.) sau strain(2pac,eminem,camillionaire,tyga,ludacris etc.) si dubstep diverse mix-uri mai lungi si skrillex. Imi plac combinatiile de diverse genuri cu dubstep de exemplu dub+reggae sau metal+dub (korn&skrillex-get up)
IceT nu ai ascultat? mie imi place xD
Eu ascult muzica rock,dar nu melodii din alea cu tipat sau urlat,ascult,de exemplu:Linkin Park, Finger Eleven, Three Days Grace, Green Day, Skillet si Skrillex(stiu ca nu e rock dar Skrillex e unul dintre faoritii mei).
Si mie imi place Skrillex si Greed Day si Linkin Park
Pe de alta parte nu suport manelele
Esti slab/a
Si eu le urasc dar nu vreau sa critic comunitatea TPU ca se razvratesc impotriva mea
Dap sunt slab
Ce-ar mai fi
Florin Salam hai la saint-tropez
Florin Salam cu tine asi fugi in lume
Florin Salamte iubesc din corason
Florin Salam am gagica ideala
Florin Salam buzunarul de la spate
Florin Salam ia-ma viata mea in brate
Florin Salam tranquilla
Florin Salam vara nu dorm
etc
Fiecare cu gusturile lui
Iti spun eu manelele sunt la putere. eu personal ascult de toate aroape fara opera...
SomeoneElseWhoNobodyKnows întreabă:
Anna121 întreabă:
sufletsel întreabă:
Bord3rline întreabă: