| ▄ █ ▄ █▄ █ ▄ █▄ █ ▄ █ a întrebat:

Voi ce parere aveti despre acest site? eu una sunt incantata de el. am gasit multe rspunsuri la intrebarile mele. am gasit raspunsuri foarte folositoare, importante pentru mine...incurajari.etc aici lumea e altfel. parca e raiul pe pamant. e lumea mai buna. intelegatoare. ajutatoare. cu mici exceptzi oricum orice padure are uscaciuni. va multumesc tututor

Răspuns Câştigător
| mioara a răspuns:

Cand intru pe site si pot sa raspund la intrebari ma simt atat de bine

6 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

SUNT DE ACORD CU VOI.IMI PLACE FOARTE MULT ACEST SITE.big grin.

Bula
| Bula a răspuns:

Da, aici poti gasi raspunsuri la intrebarile ce te framanta, dar care ti-i rusine sa intrebi de cei cunoscuti, apropiatii tai.
Pui o intrebare, iti raspund mai multi, auzi multe pareri si intelegi pararea altora.
Fiindca fiecare om are punctul propriu de vedere, propriile cunostinte acumulate, fie ca sunt bune sau rele. Tragi concluziile si... ai devenit, cate un pic, mai destept!

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Mie imi place f.mult si ma bucur ca l-am gasit!

| Ioanna2012 a răspuns:

Este foarte folositor...cand am o nelamurire mereu apelez la acest site...si primesc destul de repede raspunsuribig grin

| miry a răspuns:

Sunt de acord cu tine, eu intri de 4 sau 5 ori pe zi daca nu si de mai multe ori pe acest site, aici gasesti prieteni mai buni decat cei care te inconjoara, tot aici gasesti raspuns la orice te framanta si poti ajuta si tu la randul tau cu ce stii, e nemaiopomenit situl asta eu am intrat din intamplare pe el si de atunci nu ma mai dezlipesc de calculator

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi se pare fffff tare siteul
imi dau sfaturi mai multa lume cu experienta care poate au trecut prin ce trec eu
multumesc si eu la toti celor care au creat siteul si celor care ajuta oamenii cu placere