Am auzit si eu de Bloody Mary(Insangerata Mary).De fapt am vazut la `Mesaje de dincolo`, nu stiu ce sa zic e posibil sa existe si asa ceva, eu una nu am incercat pentru. nu pot singura dar daca ar mai vrea cine as incerca.App da`mi id tau pe privat daca vrei
Cel mai bine e sa nu incerci. ce crezi ca poti obtine cu asta? mai bine te uiti la un film de groaza, sunt sanse mai mari sa te sperie.
Sti faza cu.noaptea pe intuneric daca stai in fata unei oglinzi si inchizi ochi si spui de 3 ori veronica, apare o fantoma, ei, am incercato.nu a aparut nimic, deci nu stiu ce sa zic...
Sincer eu cred in spirite dar faza cu bloody marry e vrajeala Am incercat cu toate ca mi-a fost o frica... Era cam asa : te duci in fata unei oglinzi, stingi lumina, spui bloody merry de 3 ori si apoi aprinzi lumina. Conform legentei ar trebui sa afara in spatele tau dar din fericire ( pentru mine ) nu a aparut
Deci... nu e adevarat.
Insa da, cred in spirite si ritualuri sataniste fiind ca exista, insa nu incerca. Cine stie ce demoni inviti pe lumea asta si apoi te bantuie tot restul vietii
Pace!
Clara120 întreabă: