| PupicelT a întrebat:

Voi credeti in extraterestri, sirene, diavoli, supranatural, astrologie, superstitii, chestii d`astea? worried

11 răspunsuri:
| Simple Girl:X a răspuns:

Nu

| YepIsSuspended a răspuns:

Aiureli...tongue

| pissy_3104 a răspuns:

Eu cred in astrologie rolling on the floor))))
Si faza cu extraterestrii ma face grav sa rad! rolling on the floor)))

| ralukmik a răspuns:

Poate ca da. dar nu totul. or exista, dar nimeni nu stie cu adevarat.

| Anddrea a răspuns:

In astrologie cred si in unele supersitii ca doar asa e traditia laughing. Poate si in supranatural ( in unele chestii). Dar in celelalte nu.

| BruneTTe a răspuns:

N-am crezut si nici nu credhee hee

| DianaAndreeaDeea a răspuns:

In extraterestri, sirene, supranatural si diavol nu prea cred dar astrologie si in superstiti dahappy

| Akira a răspuns:

Nu

| Kido_2144 a răspuns:

Nu, doar in extraterestri ( nu ma refer la omuleti verzi scunzi, sau cu creierul intr-un borcan => cum sunt infatisati in filme ) ci in bacterii, vietuitoare de pe unele planete. Sa fim seriosi sa fie Terra singura planeta pe care exista cel putin un unicelular, din tot Universul ( despre care stim ca este infinit si in continua expansiune ). Astrologia mi se pare la fel de relevanta ca vrajitoria, superstitii banalitati ce nu se intampla niciodata ( doar din pura coincidenta ), sirenele le consider personaje fictive din basme, diavoli poate fi orice anticrist, iar supranaturalul poate fi creat de creier ( unele parti pe care noi nu le folosim, folosim doar 7%, dar ce s-ar intampla daca am folosi si celelate 93%, sau unii oamenii pot folosi o parte a creierului pe care altcineva nu o foloseste si de aici diferentele de intelegere, indemanare ). [ Este doar parerea mea.] Bafta si la multi ani!

| Razvan a răspuns:

Extratereştrii ca formă de existenţa străina, da. În sirenele lui H.C.Andersen credeam când eram mic. Diavoli mai mari ca aia în două picioare nu există nici în fundul Iadului.Nu cred in superstiţii.De fapt nici măcar nu ştiu cine le-a inventat

| YepIsSuspended a răspuns:

straight face dhoamne da tu stupid cat vrei ca nu rezolvi nik...ne-ai cerut parerea? Ei bine, asta e perereatongue... pitikanie straight face