Nu exista fantome.
Totul se intampla in subconstientul nostru.
Mintea umana e mai puternica decat banuim noi, oamenii.
Cred in spirite adica, dupa ce mori, sufletul(spiritul) trebuie sa mearga undeva. Insa nu cred ca bantuie pe cineva
Salutare!
Nu, nu mai cred în fantome de la vârsta de 5 ani. Evident că nu există în ciuda fenomenelor stranii care s-au petrecut în unele regiuni sau a emisiunilor pe care le-am vizionat la televizor.
Sărbători Fericite!
Pai hai sa iti explic ce cred eu,tu ne intrebi daca credem in fantome eu iti raspund ca nu! Tu o sa stai cu gandul numai la demoni si normal ca o sa ai impresia ca cineva te priveste chiar acum sau ca se aude ceva, si mai intrebi daca exista, normal ca nu stie nimeni, nimeni, nu are o dovada ca exista! Funda?
Frate sa-ti zic eu cv. Cand a murit bunicamea peste 1 saptamana o trebuit sa varuim o camera si o trebuit sa dorm in camera in care o murit bunicamea asa si pe la 4 noaptea eu cu bunicamiu am auzit nu stiu ce bubuituri peste tot si nu se oprea abia cand am plecat. eu nu zic la misto iti zic ce am patit >< crezi ce vrei
Fantome? Nu cred dar Spirite e accelasi lucru deci sati povestesc exista 100%rofu meu de Religie a facut o exorcizare. ne-a povestit la toata clasa apoi profa de matematica ne-a zis ca a avut o eleva posedata...
asa mai departe sa-ti zic ceva ce ii s-a intamplat la bunicamiu si mie:Mergeam sera cu masina acasa si dintr-o data a mers masina singura pana in Prislop si acolo s-a oprit si nu mergeau pedalele. alta faza:Strabunicamiu vedea nu stiu ce mortii seara si noi auzeam da nu vedeam si intro seara a vazut nu stiu ce spirit de copil sub masa si si-a facut cruce si s-a rugat si a disparut a vazut cum icoana cu Hristos i-a facut cu mana si a disparut. daca nu crezi asta e.
Nu cred in fantome, pentru ca :
1)Nu s-a dovedit.
2)Nu are nici-o logica
Nu exista, te asigur eu. Poate doar zombii
Daca nu crezi in dumnezeu atunci exista fantome dar daca crezi nu exista deci este o aberatie
Nu cred că există fantome. Doar "suflete rătăcite" care stau o perioada pe pământ pentru a-și încheia "socotelile" rămase.
Yurisa întreabă: