Alia eu nu stiu ce se mai cred, daca exista sau nu, mie mi s-au intamplat cateva chestii minore ca de exemplu: Eram la verisoara mea acasa si stateam la calculator.Eram singura in camera si pe birou era o sticla de 2L goala, si de-o data sa cazut. M-am speriat groaznic pentru ca eram foarte concentrata la ce faceam la calculator. Am ignorat treaba asta apoi dupa cateva minute se tranteste usa de la camera care era intre deschisa.
Sau inca una: Eram in scara blocului la etajul 10(ultimul din bloc) si dintr-o data se aud niste pasi foarte rari in partea de sus(nu stiu cum sa explic mai exact,stiu ca mai urci niste scari si ajungi pe acoperisul blocului ). Nu eram singura,spre fericirea mea, eram cu prietenul meu. Ne-am uitat amandoi in sus si nu era nimic, ne-am indreptat spre etajul 9 si nu era nimeni, deci absolut nimeni nu era cu noi in bloc...cine stie :-s.
Nu există fantome, e doar imaginaţia omului care a dat pe afară.Iar filmele sunt făcute pe calculator, nu este aşa greu de dat seama.
Nu exista fantome.
Daca esti o persoana mai credincioasa si incepi si asculti de la toti/toate tot ce le iese din gura atunci nu e bine.
Fantomele sunt doar in mintea persoanei respective.
NU EXISTA FANTOME!
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: