Horoscopul nu se potriveste pentru toti. Suntem diferiti si nu cred ca acele 5 randuri scrise sa fie la fel pentru toata lumea. La mine de cateva ori s-a adeverit ce scria acolo, dar rar. Nu ma bazez pe horoscop, il citesc doar din curiozitatea de a afla daca se potriveste ceva si de a ma amuza.
Eu una cred, de obicei nu este chiar corect, insa in majoritatea cazurile la mine, se intampla
Sa cred orbeste nu, dar sunt cateva lucruri de acolo care se potrivesc cu felul in care sunt. Horoscopul si caracterizarea fiecarui zodiac e facut prea la general si nu are cum sa se potriveasca fiecarei persoana in parte, pentru ca nimeni nu apartine (ca si comportament) unui singur zodiac, cum nimeni nu are un singur temperament, fie el cel natural sau artificial (sau fortat cum il numesc eu). GL!
De cand citesc horoscopul rar mi s-a intamplat sa se adevereasca...
Trage tu concluzia......Eu il citesc mai mult 4fun.
Nu! si stii dc? pentru ca daca te uiti intr-o dimineata o data pe antena 1 dupa pe tvr 2 dupa pe tvr 1 dar in acelasi timp sau la aceeasi zodie sa vezi ca pe fiecare zice diferit si nu e ca de ex. fiecare clarvazator a citit altfel in stele. Dar chestia asta este facatura. Funda?
Sincer.... da
uneori este chiar interesant.
se mai adevereste, alteori nu.depinde de la o persoana la alta
Eu am gasit pe zodiacool.ro un horoscop personalizat, in ala ma incred. Mi se adevereste mai mereu. La urma urmei horoscopul sunt niste preziceri si tine de tine daca il crezi sau nu. Eu cred in el, iar caracteristicile zodiacale mi se potrivesc manusa :))
https://www. zodiacool.ro/horoscop/horoscop-personalizat
alle529 întreabă: