Eu nu cred si chiar daca va veni am auzit minciuni ca unele locuri ca Mexicul nu vor fi atinse iar acolo acum este plin de oameni care platesc mii ca sa se adaposteasca acolo iar hotelele din Mexic sunt pline da bani acum prostia asta e doar o farsa pentru a ademeni oamenii e ca si atunci cind o persoana a spus ca a aparut o gripa noua si toti se imbulzeau in farmacii
DA! DA! DA! va veni, dar nu sfârşirul lumii, va veni sfârşitul Semestrului I!
Da neaparat pe 21.12. 2012
Exact! Poate ca de-aia ne da vacanta!
Poate
Sa te ia pe tine!
Il astept.
Poate iesim la o plimbare sa vedem isteria oamenilor!
Suntem în 2013 am trecut de 21.12. 2012 şi încă trăim oricum cred că măine răman fără hartie igienică asta da apocalipsă
Eu nu cred in chestia asta dar din interes
Numai Dumnezeu stie cand va veni sfarsitul lumii, dar in niciun caz nu va veni maine, deoarece a trecut 12.12. 2012, si va rog incetati odata cu tampeniile acestea, au mai zis ca va veni pe 11.11. 2011 sau acum 12 ani, cred ca este cel mai idiot lucru pe care l-am auzit vreodata.
Asa e decat Dumnezeu stie cand va veni dar au spus ca pe 21.12. 2012 se termina calendarul maias
Poi si cum ramane cu calendarul nostru?, daca al lor se termina poate il vor continua. Fundaa
Nu ca nu le ajunge piatra
Mata
Buna! nu e 21 si nu s-a intamplat nimic numa Dumnezeu va stii cand va venii..sii apoi lume ganditi-va ca lumea sa se sfarseste deja incetu cu incetu din cauza noastra.Cu toate problemele pe care sunt deja ..in loc sa se mearga spre bine e invers..asta cred eu sper ca te am ajutat :*.
Maiasi aveau un calendar de 5000 de ani care zic astia ca se termina pe 21 dar eu cred ca a venit Colum i-a ucis pe toti si nu au mai terminat calendaru
Yurisa întreabă: