Nu.Sunt doar imagini fara sens pe care nu le poti cuntrola(parerea mea). Exista o probabilitate ca cea ce ai visat sa se intample dar eu nu pot pune asta pe seama supranaturalului.Prezicerea viselor,horoscopul,toate sunt create cu o marja a probabilitati mare.Dau un exemplu :,, Auzi clopote - Certuri si necazuri". Acum care este probabilitatea ca tu sa te certi sau sa ai un necas in acea zi? Eu nu as putea paria cu cu cineva ca intr-o zi normala din viata mea nu pot avea un necaz sau o cearta, poate decat daca m-asi inchide in camera fara sa fac nimic.Toate sunt minciuni create de cine stie cine pe care persoanele naive le cred.
Eu cred că visele sun cele mai ascunse gânduri ale noastre, dar nu că pot avea o semnificaţie, gen am visat o mâţă neagră, mâine mor.
In cele mai multe da, pentru ca atunci cand visezi poti face mai multe decat ce poti face in realitate, Visul este ca u basm pe care il poti compune cum vrei. E bine sa visezi caci visele te pot indruma de cele mai multe ori in viata.
Nu. Altfel m-ar musca, cainii de fiecare data cand as iesi pe strada, mi-as omori in jur de doua cunostinte pe saptamana, as trai in Matrix si as face mult mult mai mult sex.
Pai cred uneori. Spun asta pentru ca acum doua zile am visat ca vine o prietena aflata mai departe si azi a venit.Si am auzit ca si altcineva a visat acelasi lucru.
Am avut si vise foarte frumoase da' si urate, mi-ar fi placut sa fie si in viata reala cele frumoase!
In mod normal as spune nu, dar acum 2 ani, l-am visat pe tipul care imi placea ca se combina cu o fata pe care teoretic nu avea cum sa o placa in viata reala. La o luna, s-au cuplat si toti erau masca...
Am mai visat o data ca tata era in spital si la o saptamana sau doua, a avut accident de masina si chiar a stat in spital cateva zile.
Asa ca da, chiar cred in semnificatia viselor prea mari coincidentele... funda?
Eu da... cred pentru ca mi s-a intamplat ca unele dintre ele sa se adevereasca. doar problema este ca eu nu prea visez. dar de aproape fiecare data cand am visat sa adeverit
Mi se pare o mare tampenie...nu sunt superstitios.eu nu cred in vise, si crede-ma ca nu am patit nimic