| ajutor a întrebat:

Voi cum ati facut atatea puncte? si atatia prieteni?

8 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu sunt de mai mult timp pe acest site si tocmai de aia s-a intamplat asta.happyCu timpul ai sa faci si u acelasi lucru.happy Bn ai venit pe site! kiss

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Incearca sa raspunzi la cat mai multe intrebari iar prieteni poti sa-ti faci trimitand cereri de prietenie. Eu ti-am trimis, accepti sau nu depinde de tine...

| Flav a răspuns:

Prin raspunsuri date pe site; fiecare raspuns cantareste 50 de puncte, daca e in primele 5 ''te ingrasa'' si mai mult; prieteni eu unul n-am dat nicio invitatie ca sa-i am in lista, am acceptat doar prieteniile lor fiindca nici nu ma avantajeaza, nici dezavantajeaza, dar daca omul s-a oferit n-am avut de ce sa refuz; n-am prieteni in interiorul site-ului, nici simpatizanti sau sustinatori banuiesc (dusmani sau antipatic stiu sigur ca sunt la cativa dar nu ma intereseaza astahappy ), totul este sa incerci sa ajuti cu ce poti.
Lasa punctajele, clasamentele si prietenii; fa ca fiecare raspuns de-al tau sa fie important celui ce il adreseziwinking

cami
| cami a răspuns:

Pai...cred ca prin felul tau de-a fi., prin complexitatea raspunsurilor, dar si prin intelepciunea lor happy
Punctele, le faci.usor, dai cat mai multe raspunsuri Utile ca, mai tarziu sa fi chiar tu cel ce primeste aceea medaliutza happy
Prieteni, e usor sa-ti faci. Uite, vrei sa fi prietenul (a) mea/meu? happy

| JustMeFlory a răspuns:

Poi am dat raspunsuri bune, nu m-am luat de nimeni, si mi-am facut multi prieteni! nu am fost nesimtita si nici nu am jignit pe nimeni...

| andreea_8479 a răspuns:

Unii din noi au cv experienta p aicitongue
cu timpul vei vedea ca vei capata puncte, prieteni, raspunsuri la intrebari, vei ajutawinking... ff multe

succes in continuarewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu multa rabdare!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Flav, ai simpatizanti pe site! here I am!happysi sustinatori daca ai nevoie...anytime happy