Depinde de buget... daca as avea bani multi m-as uita prin reviste si mas inspira... dar daca bugetul nu imi permite prea multe cat mai draguta si comoda
Sa fie ceva simplu, sa nu fie prea multe ca sa fie spatiu destul. Un pat, o masa, un singur dulap pentru haine.
Mi'aş lăsa mobila, patul şi biroul aşa cum sunt.pe perete aş vrea să pictez ceva aşa mai mare, un portret sau ceva. iar pe restul peretelui sa pun măşti(îmi plac la nebunie)... iar la dulap aş scoate nişte rafturi încât să'mi rămână doar unul mare şi aş pune lumănări cu suport ş cutiuţe şi tot felul de chestii... aşa visez eu să'mi fie camera. şi într'o zi trebuie sa mă apuc de treabă
Asa cum o am deja am portretele mele pe pereti un pat de o persoana in mijloc am o masuta de ceai hai amu ca mor de somn si n-am chef sa iti scriu
As face-o albastra la culoare cu tema'marea'...as picta valuri si o luna pe pereti, patul ar fi rotund, sa am un raft pe care sa pun sticlute cu nisip ca si un bar, o masa de sticla cu un sertarel in care sa pun scoici...stiu,poate prea multa imaginatie, recunosc, sunt cam ciudata
In culori deschise si cu mult stil, putina mobila... exact strictul necesar de mobila si foarte modern.
De obicei folosesc culori derivate din culoarea soarelui( galben, portocaliu, rosu) si in general culori vii.