Eu sunt o fire foarte prietenoasa, ma atasez usor de oameni si ii creditez la fel de usor.Incerc sa cunosc oamenii cu care intru in contact si daca suntem pe aceeasi lungime de unda(scopuri, principii, valori comune), atunci investesc timp si tot ceea ce implica o prietenie adevarata.Bineinteles,procedez asa in cazul in care exista reciprocitate.
Incerc pe cat imi sta in puteri sa ii pastrezi pe cei pe care ii am. Totusi pentru ca sunt o persoana sociabila si imi place enorm sa comunic imi gasesc intotdeauna parteneri de discutie si uneori ramanem in continuare in legatura. In timp legaturile se verifica si unii iti sunt prieteni adevarati - fiind alaturi de tine si la greu, nu doar la bine. Cu altii pierzi legatura...
De obicei cand vrei sa ai un prieten este bine sa-i fii de ajutor cand are nevoie si la randul lui si el va fi alaturi de tine. Prieteniile facute la distractii de obicei tin cat tine perioada de amuzament. Este usor sa gasesti pe cineva sa mearga cu tine la o pizza si mai greu sa te insoteasca la medic...
Oricum comunicarea este cheia. Cel putin la inceput trebuie sa vorbesti cu cat mai multe persoane, din mai multe pana la urma tot te alegi cu cativa prieteni buni.
Conteaza sa aveti aceleasi hobby=uri sau preocupari, sa va placa aceleasi lucruri - ca sa aveti teme de discutie.
Cei care au mai multi prieteni sunt cei care activeaza in mai multe cercuri pe langa scoala..., intalnesc mai multi oameni... Sper ca sa-ti gasesti cei mai buni prieteni.
Nu am o metoda sa imi fac prieteni, recunosc, nu am prea multi, chiar ii numar pe degetele la o mana. In schimb am amici si cunostinte, cu care ma distrez, dar pe care nu stiu sigur ca ma pot baza cand am nevoie de ajutor. Si de cele mai multe ori ma apropii de oameni pe care abia ii cunosc, si carora simt ca le pot povesti de toate, sunt oameni deosebiti cu care creez niste legaturi stranse. ciudat. Imi place tot timpul sa cunosc oameni.
Eu personal mi-am facut prietenii prin corectitudine, devotament si multa incredere.
Nu stiu, intrebarea asta e stupida de-a dreptul
Un prieten bun e cel care te cunoaste, te ajuta, iti este alaturi la bine si la greu, te intelege, iti da sfaturi...
Nu-i gasesti direct in postura de"buni prieteni". Trebuie sa comunici cu diverse persoane, sa vedeti daca va intelegeti, daca aveti puncte comune, daca puteti avea incredere unul in celalalt.Totul se construieste in timp, trebuie sa treceti prin multe impreuna sa vedeti daca puteti fi cei mai buni prieteni, la bine si la rau...Asadar,timpul va va demonstra cine va pot fi buni prieteni.
anonim_4396 întreabă: