| dezi a întrebat:

Voi cum va invingeti emotiile, temerile etc?

Răspuns Câştigător
| sixtythree a răspuns:

Simpu. Daca traiesti cu sentimentele astea n-o sa poti face nimica din cauza lor. Asa ca cel mai bine e sa faci tu pasul asta, sa te-ncrezi in tine sa-ti "iei inima-n dinti" cum se spune si sa faci lucrul respectiv care ti se pare ca iti da niste emotii mai puternice sau temeri, cu toata increderea si cu constiinta ca n-o sa ti se intample nimica. Stii cum e: orice lucru e greu la inceput pana te obisnuiesti. Asa ca fii increzator/are si gandeste-te ca nimic nu ti se poate intampla. Trebuie doar incercathappytongue

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Prin ambitie si imi impun sa fiu mai dur cu mine.

| unknownn a răspuns:

Emotiile pentru ce? De ex daca canti pe o scena,concentreaza-te mai mult la ceea ce canti nu la public, temerile...zic in gand(n-am ce sa patesc daca fac acel lucru de care mi-e teama, si oricum daca patesc ceva asta e...ne intalnim pe viata aialalta)

| emy a răspuns:

Sunt de acord cu agentulagent.Increderea in Dumnezeu si rugaciunea pot face mai multe decat credem noi.Mult succes!

| cristi202 a răspuns:

Simplu. Gindesc. De fapt, in situatii de criza, mintea o ia inaintea emotiilor, cautind solutii, nu privind la ce se intimpla sau s-a intimplat. Si realizez atunci ca daca mai uit la ce se intimpla, ma implic emotional si nu e bine, caci atunci nu mai pot gindi.

| agentulagent a răspuns:

Depinde... Cand vine vorba de temeri, eu spun Rugaciuni, in special Tatal Nostru

| Cristine23 a răspuns:

Ascult muzicaa...singurul meu calmant big grin

| Trinity a răspuns:

Cel mai scurt raspuns: Le infruntitongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te pui fata in fata cu ele... big grin

| verykiwiful_3029 a răspuns:

Pai temerile : mereu ma ast sa se intample ceva care sa ma sperie si atunci nu ma mai surprinde
Emotiile : Incerc sa ma calmez. Cand sunt pe scena ( sunt intr-o trupa de teatru ) ma uit in gol si ma concentrez la ce am de spus.