Simpu. Daca traiesti cu sentimentele astea n-o sa poti face nimica din cauza lor. Asa ca cel mai bine e sa faci tu pasul asta, sa te-ncrezi in tine sa-ti "iei inima-n dinti" cum se spune si sa faci lucrul respectiv care ti se pare ca iti da niste emotii mai puternice sau temeri, cu toata increderea si cu constiinta ca n-o sa ti se intample nimica. Stii cum e: orice lucru e greu la inceput pana te obisnuiesti. Asa ca fii increzator/are si gandeste-te ca nimic nu ti se poate intampla. Trebuie doar incercat
Emotiile pentru ce? De ex daca canti pe o scena,concentreaza-te mai mult la ceea ce canti nu la public, temerile...zic in gand(n-am ce sa patesc daca fac acel lucru de care mi-e teama, si oricum daca patesc ceva asta e...ne intalnim pe viata aialalta)
Sunt de acord cu agentulagent.Increderea in Dumnezeu si rugaciunea pot face mai multe decat credem noi.Mult succes!
Simplu. Gindesc. De fapt, in situatii de criza, mintea o ia inaintea emotiilor, cautind solutii, nu privind la ce se intimpla sau s-a intimplat. Si realizez atunci ca daca mai uit la ce se intimpla, ma implic emotional si nu e bine, caci atunci nu mai pot gindi.
Depinde... Cand vine vorba de temeri, eu spun Rugaciuni, in special Tatal Nostru
Pai temerile : mereu ma ast sa se intample ceva care sa ma sperie si atunci nu ma mai surprinde
Emotiile : Incerc sa ma calmez. Cand sunt pe scena ( sunt intr-o trupa de teatru ) ma uit in gol si ma concentrez la ce am de spus.