| oanabuysomeweed a întrebat:

Voi cum va pregatiti pentru testele initiale? Funda :-)

Răspuns Câştigător
| Maariaa a răspuns:

Nu ma pregatesc. Testele nu sunt trecute in catalog si sunt date pentru a se vedea ce a retinut elevul din anul precedent.

10 răspunsuri:
| Eღilia62 a răspuns:

Rezolv modelele de teste si ma uit prin caietele de anul trecut.

| ʌɲɗɾєɱʌɾɣ a răspuns:

Poti sa intri pe site-ul oficial al ministerului educatiei si cercetarii gasesti acolo modele la subiecte le poti lucra iar la ce vezi ca nu prea mai stii te uiti in caietele de anul trecut si mai fixezi.
Asa fac eu! Bafta!

| didi12 a răspuns:

Invat ce cred eu ca e mai important.In cazul fizicii, matematicii invat mai mult formulele.Defapt ce fac eu nu se poate numi invatat,ci doar ma uit peste caiet, citesc. Apropo de teste, maine dau la toate orele.Imagineaza-ti,la toate orele! 6 ore continuu.Mi-e o groaza sa ma apuc de invatat.Am plecat, ma duc sa ma pun cu burta pe carte!laughing

| freedomangel a răspuns:

Recitesc tot ce am facut anul asta in caiete. happy

Răspuns utilizator avertizat
| Florennce a răspuns:

Invat straight face

Adica incerc s-o las mai moale cu calculatorul, ma concentrez mai mult la teme, la recapitulari ...si.invat thinking laughing. Bafta la teste!

| ChocolateAddict a răspuns:

Imi caut caietele de anul trecut, inva, invat si din recapitulari si caut modele de teste online.Important e sa nu inveti pe dinafara pentru ca nu ti se vor cere definitii.Succes!

| Minodoraa a răspuns:

Ahahalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer eu nu ma chinuiesc sa invat tot caietul dar imi recitesc lectiile importante si sa stii ca merge:-pe
Funda? happy

| utarazvan a răspuns:

P0i invat pic... daRfac si niste teste propouse de minister;). Daca te ajuta cu ceva http://subiecte.edu.ro/2012/testeinitiale/gimnazial/, acesta este link-ul

Întrebări similare