anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi cum va-ti ales numele pentru TPU? vorbesc pentru cei care au un alt nume, dar si pentru cei care au numele lor pus ca usser namehappy

21 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Pai am cautat pe internet nickname-uri si am gasit ''glontz''. La inceputurile TPU eram ''mike1993''; ''mike_1993'' sau pur si simplu ''mike''... mike vine de la michael(mihai in traducere-care este si prenumele meu)

| borsec a răspuns:

Pai cum sa mi-l aleg... din intamplare numele asta imi este si porecla big grin bine fara cifra aia vine de la ziua nasterii mele

| Zoombe3 a răspuns:

Zoombe3 - porecla din liceu

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Pff.la inceput am avut multe nike-uri : inimioara, wrong life, dar acum raman la `Marrie` pentru ca este derivat de la Marina(numele meu) si asa o sa ramanhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Al meu vine de la otilia, asa ma cheama de fapt.asa e trecut in buletin.am ioana de botez si oana de la mama care la derivat de la numele de botezhappy

| andreutz a răspuns:

Pe mine chiar ma cheama andrei... dar am pus andreutz pentru ca sunt un "sfant" mai mic happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ascultam o melodie care avea bizzare in denumirelaughing

| hashe86 a răspuns:

Al meu e porecla din liceu si e nicknameul pe care il foilosesc peste tot unde am un profil/cont
86 cum banuiti e anul nasterii

| baba a răspuns:

"baba" - este ceea ce tind să devin şi totodată opusul a ceea ce-mi doresc să fiu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Andreutz si sfintiilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai nu stiu am scris ce mi-a trecut prima data prin mintelaughing
*-*

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E o anagrama a celui de-al doilea prenume al meu - Brigaela. A folosit-o in liceu cel mai bun prieten si de atunci e identitatea mea pe internet.

| pisika a răspuns:

Pisika- hmm..am primit aceasta porecla in generala..nu mai stiu cu ce ocazie..stii, acum nu imi mai pare rau ca nu e 'fioroasa' tongue

| cribus a răspuns:

Pe mine ma cheama cristina... dar sotul meu ma alinta cribus

| DenissaDeea a răspuns:

Numele imi apartine si in buletin! asa imi spune! nu numai pe site!

| Dara a răspuns:

Anidor este anagrama primului meu nume - Dorina, iar Dara este tot o anagrama, dar am "mixat" silabele de la ambele nume pe care le am in buletin.

| astrolutza a răspuns:

Pai... e combinatie intre astro si alinutza la mine...astro de la o prietena care ma sfatuia sa ma uit la stele ...alinutza...de la numele meu Alina happy

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu am numele si prenumele din buletin.

| gabrielutzu a răspuns:

Gabriel, de la ce drak sa vina?
Oricum prefer sa ma inreg cu numele meu decat cu ceva de genu $#^%*$^77...

| oooooooo a răspuns:

E numele cu care sunt alintata(de la adriana), iar numarul reprez o varsta-cred ca l-am ales l-a intamplare, inca mai am 20-si il folosesc peste tot pe unde ajung prin internet...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

L-am luat dintr-o carte.Groapa.de Eugen Barbu.si o citeam chiar cand a murit sotia sa Marga Barbu. o actrita de exceptie