| Oº°‘¨ ĺǾдNд ”¨‘°ºO a întrebat:

Voi faceti colectii de ceva:X? Adica de servetele, capace sau orice >altcevalaughing:?

Răspuns Câştigător
| CatalinaMarina a răspuns:

Eu faceam de servetele. Da am pierdut caietele in care erau servetelelesad. Da acum fac colectie de cariocitongue

22 răspunsuri:
| Ilusion :X a răspuns:

Da.hee hee
---> Muste moarte. am o gramada in camera si le omorlaughing

| maryus92 a răspuns:

Dai eu faceam colectie de dvd-uri

| ionela_1354 a răspuns:

Salut.Eu da de servetele:d. tu?

| buzz_3237 a răspuns:

Da...colectionez pungi de cadou...tongue

| dulcik a răspuns:

Colectinez bijuterii, chilotei, sosetute, sutiene, parfumuri, ceasuri si timbre

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu fac colectie de menede si bancnote, dar in ultima vreme nu am mai avut de unde face rost de ele sad

| DiDi a răspuns:

Dap, am facut cand eram mica colectie de servetele, inca le mai am pe undeva prin casa laughing

| cornculapte a răspuns:

Colectionam mai demult servetele, monede si bancnote, postere, etichete de haine, mai tot ce apucam. Mai am inca vechile colectii pe undeva, dar nu mai colectionez. Acum as colectiona carti, dar n-am destui bani ca sa le cumpar si nici destul timp ca sa le citesc.

| 1235678907452352 a răspuns:

Nu am incercat dar nu am reusitlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Servetelebig grin am aprox. 640 dar nu am mai adaugat de mult timp la ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da fac colectie de servetelebig grintu?

| Ana a răspuns:

Eu colectionam lingurite de plastic de la inghetata happy

| Andutsaa a răspuns:

Faceam colectie de servetelebig grin...si acum sunt undeva intr-o cutielove struck...sunt foarte multe, cand ma plictisesc ma uit la ele:X. Tu faci colectie de ceva?batting eyelashes:*>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, fac colectie de servetele.am servetele din anul 1950, foarte vechi etc...am peste 500 de servetele si le tin la loc de onoare.am de paste, craciun cu peisaje cu animale cu copii cu bauturi cu mancare tot feluul!

| Oº°‘¨ ĺǾдNд ”¨‘°ºO explică:

Eu fac colectie de hartii de la bomboane si pungi de cadouhee hee

| Razvan a răspuns:

Colectionez reviste cu avioane.Eu si tati impartim aceeasi pasiune pentru avioanehee hee

| Cσσкiє a răspuns:

De fire de păr şi de penare. Fain, nu? Fac colecţie şi de fundoace de pe TPU.batting eyelashes

| Aurelia_6050 a răspuns:

Da, de timbre happy

| OrangeWind a răspuns:

Eu fac colectie de lumanarele cu diferite arome(scortisoara, trandafir, lavanda, vanilie, portocala, etc.)happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu colectionez posterul FIECARUI film pe care il vad. Am inceput acum 7 ani si am adunat pana acum 1650 postere smug... Prietena mea colectioneaza ambalajul fiecarei ciocolate pe care i-o daruiesc.Nu stiu la ce numar a ajuns, dar are cu ce se lauda! big grin

| Ea12345 a răspuns:

Si eu am colectie de pixuri terminatebig grinbig grinAm mai mult de 100whistling

| andreeacalistru a răspuns:

Da.Eu fac colectie de etichete de la haine,servetele,postere,mingiute care sar, gandaci si fluturi morti, flori pesate si plante din tarile in care calatoresc. Puteti rade de mine dar sunt copil.Am 10 ani