Pai eu destul de repede. e aproziativ ca mersu pe role... uni zic ca e chiar mai usor. Sper sa inveti repede! Bafta
De usor nu e usor, dar iti trebuie o oarecare flexibitate la picioare... daca esti scandura si abia de indoi de picioare o sa iti fie un pic mai greu. Eu in zile am inceput sa merg fara sa ma tin de mantinela, in 3 zile eu zic ca o sa incepi sa mergi singur.
Iti recomand sa nu te duci singur, sa ai pe cineva sa va puteti tine de mana asa inveti mai usor. Bafta si atentie la cazaturi uneori pot fi dureroase rau!
Eu una am putut din prima, nu e nimic greu. Dar asta pentru ca stiu sa merg foarte bine cu rolele. Este aproximativ acelasi lucru, doar ca daca nu ai patinele ascutite bine, o sa cazi din 5 in 5 minute. Dar e destul de usor, odata ce prinzi miscarile.
PS: Tine genunchii mereu indoiti putin, astfel incat sa nu cazi, iar daca cazi, o sa cazi pe fata, nu pe spate.
Am avut cativa ani de mers pe role in spate, asadar mi-a luat cateva minute, pana m-am obisnuitpe gheata
Eu am reusit de prima data. a durat 5 minute pana m-am obisnuit timp in care am stat pe langa perete ca sa nu cad si dupa m-am obisnuit si a devnit usor ca pe role! Daca crezi ca nu te descurci ia un/o prieten/a cu tine!
PS:sunt baiat si nu am pus decat o data patine acum o saptamana role nici odata! am cazut de 3 ori!
Eu din prima am invatat, dar desigur am mai luat si cateva cazaturi . Nu e chiar atat de greu sa inveti.
E ca pe role. daca stii pe role iti va fi simplu pe patine... eu cand m-am dat prima oara pe patine nu am mers repede incepi usor si pas cu pas o prinzi. dar ti-am zis o prinzi mai repede daca stii si pe role si mai greu daca nu sti si pe role. Eu stiu pe role deci in maxim 10 minute deja am inceput sa merg mai tare. Sper ca te-am ajutat