anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi intelegeti cand un om plange de fericire? Eu una` nu inteleg, poate pentru ca nu mi s-a intamplat vreodata sa fiu in culmea fericirii. Adica cum se poate sa fii asa de fericit/a incat sa plangi. Explicati-mi, poate voua vi s-a intamplat.
Scuze, poate nu am ales categoria potrivita pentru aceasta intrebare.

5 răspunsuri:
| PaTriCia_1849 a răspuns:

Pai cand plangi de fericire inseamna ca ai niste emotii, esti bucuroasa si motivul este important pentru tine astfel incat unii oameni incep sa planga...nu toti

| Zippy a răspuns:

Nici eu nu cred in aceste lucruri, dar uneori cand razi foooarte bine iti curg lacrimile exact ca si cand ai plange. poate la asta se refera plansul de fericire

| MirelaC a răspuns:

Helau
hm.nu stiu daca-i chiar plans.
niste lacrimi acolo,ti se umezesc ochii.
vara trecuta am patit-o eulaughing
din ce mi s-a intamplat, reiese cat de mult imi placea de tip.
ma plimbam cu prietena mea si il vad.mi-a afisat un zambet, fratestraight face de-am zis ca lesin.ma luase ceva prin burta si ochii mi se umeziseralaughing. pana si prietena mea mi-a zis ca aveam ochii inlacrimati...eram high day dreaminghypnotized
n-o sa uit ziua aialaughing

| Sophie90 a răspuns:

atunci cand plangi de fericire se poate sa fie in situatia cand cred ca s-a intamplat ceva groaznic, iar apoi isi dau seama ca au gresit si na nuse pot abtina...zic si eu :p

| chiochips a răspuns:

Un exemplu ar fi sa nu iti mai vezi mama vreo 20 de ani si dupa 20 cand o vezi prima data ai sa plangi de fericire (asta daca ti mult la mama ta )