| ÁnΌMŀŠ a întrebat:

Voi mai mergeti la scoala in 'Saptamana altfel'?

Răspuns Câştigător
| Rebecca123 a răspuns:

Depinde de scoala/ liceu..Eu ma duc doar 1 zi si in rest nu laughing

14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și de ce să nu mergi, este o săptămână de creativitate, succes!
Pa, pa.

| Reek54 a răspuns:

In zilele cu activitati interesante

| mimiwewem a răspuns:

Eu una da. Pentru că se pun absențe și facem variante la materiile pentru bac...

| Ibrahimovic a răspuns:

Eu si majoritate dintre colegii mei mergem intr-o excursie de 3 zile. Celelalte doua zile vom sta la scoala, vom juca table, remi, carti si dupa aia vom merge la film. big grin

| Seepty a răspuns:

Da, pentru ca se vor pune absente inca nemotivate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

| Aimee33 a răspuns:

Da, pentru ca tot scoala este.
Tu mergi?

| AlexandraPrincess a răspuns:

Primele 4 zile.winking

| RokKzis a răspuns:

Da happy
dirigintele a spus ca se pun absente

| Awwwww a răspuns:

Eu nu as vrea deloc sa merg.O sa fie extrem de plictisitor...In loc sa mergem si noi in parc sau undeva stam in clasa si o sa lucram la mate variante pentru examen, la istorie trebuie sa invat sad

| danyel2012 a răspuns:

Da mergem sa stii ca este frumos si asa acasa nu prea avem ce face

| Cristina_Stefan_1980 a răspuns:

Da. Sunt o multime de activitati interesante. Noi de exemplu am filmat un scurt-metrajvom manca floricele si ne vom uita la filme luni, marti activitati sportive si mancare sanatoasa, miercuri ceva legat de Paste, joi concursuri de cultura gnerala," J'aime la France" si alte cateva lucruri si vineri mergem la picnic la padure... Daca nu luam in calcul trezitul devreme totul e perfect. Sper sa te distrezi!

| Cristi_Steel_1998 a răspuns:

Da. :3

| bine_8212 a răspuns:

Primara merge sigur... Generala poate lipsi 2-3 zile din saptamana altfel sau sa se prezinte la scoala de la ora 10. Si liceeni cica nu este neaparat sa vina ca ii bac`ul si alte prostii pentru pregatirea lor. big grin :*

Întrebări similare