Tăticule de la o vârstă numai dai profesorilor, și dai anumitor fete pe care le simpatizezi.
O să auzi multe gen, e frumos, așa se face, frate la urma urmei dai cui vrei tu!
Nu ești obligat să le dai la toate profesoarele sau fetele!
Eu unul dăteam în liceu doar la 3 colege cu care mă înțelegeam, 2-3 prieten din afară și doamnei de la magazin că-mi dătea pe datorie, atât.
Am 27 de ani. Si doream ca intrebarea sa fie adresata tuturor, nu doar celor 'batrani' . Multumesc pentru raspuns- e de ajutor!
Mai astept ceva rqaspunsuri si apoi acord funda. Si ai sanse la castigarea ei
Îmi cer scuze n-am prins întrebarea
Mulți înainte, suntem apropiați de vârstă.
Eu și acum o să dau mărțisor femeii de serviciu de jos de la scară (stau într-un bloc militar) și celor de pe la magazin unde mă duc zilnic... + prietene și cam atât.
Bineinteles, mamei un buchet de flori si un martisor din aur, prietena 0... o cheltuiala in minus, the perks of being single. Si colegelor de munca.
Este un gest frumos... mic dar frumos.
Eu una inca dau la profesori, dar martisoare mai speciale si frumoase dau uneori unor fete, asa, in schimb de prietenie, unor rude cu care ma inteleg mai bine, si profesorilor preferati. Bineinteles, mamei ii dau un colier, sau o felicitare, flori, martisor. Depinde. E vorba si de caracterul persoanei caruia vrei sa-i dai martisorul.
MadalinDns întreabă: