Da, in buzunar la uniforba si bninteles ca pe Silent...dar sunt alti care il poarta in buzunarul de la blugi si este foarte vizibil.dar in buzunar la unifoarma e mai bine sau geanta
Da merg.
De obicei îl ţin în... → geantă, buzunar şi imi ales pe bancă şi câteodată chiar uit să îl pun pe Silenţios dar, fiind în ultima bancă nu se prea aude >
Chiar folosesc telefonul pentru a copia. Mi-am asigurat media de 10 pe 2 semestre numai cu ajutorul telefonului, n-am invatat nimic.
Da. in buzunaru de la blugi.:p poti sa il ti in ghiozdan daca nu va lasa cu el
Da merg cu telefonul la scoala, si il tin in buzunarul de la pantaloni.cu toate ca nu prea sunt profesorii de acord cu el dar cand este vreun control iti recomand sa il ascunzi in incaltaminte si sa fie dat pe silentios. funda?
In buzunaru de la blugi cica unde lol. am avuty o data o caramida si ma jucam pe el la ora si profesoara a zis sa i dau telefonul si l-am bagat repede in buzunar si i-am zis ca nu ma joc si a plecat la catreda
Noua nu ne permit dar totusi profii nu ne zic nimic ba chiar ne dau voie sa iesim sa vb la telefon cind avem nevoie... ai putea sa-l tii in cizma, functioneaza
Meli2314 întreabă:
floricicadecolt întreabă: