| Unknown98 a întrebat:

Voi mergeti cu telefonul la scoala? Daca da, unde il tineti?

Răspuns Câştigător
| Ditto a răspuns:

Da, in buzunar la uniforba si bninteles ca pe Silent...dar sunt alti care il poarta in buzunarul de la blugi si este foarte vizibil.dar in buzunar la unifoarma e mai bine sau geanta

12 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Da merg.
De obicei îl ţin în... thinking → geantă, buzunar şi imi ales pe bancă şi câteodată chiar uit să îl pun pe Silenţios dar, fiind în ultima bancă nu se prea aude >big grin

| DrunkenRat a răspuns:

Chiar folosesc telefonul pentru a copia. Mi-am asigurat media de 10 pe 2 semestre numai cu ajutorul telefonului, n-am invatat nimic.

Răspuns utilizator avertizat
| chipicao2 a răspuns:

Da. in buzunaru de la blugi.:p poti sa il ti in ghiozdan daca nu va lasa cu elthinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa ca o sa ajungeti la fuckultate si o sa vorbiti la telefon in timpul cursului laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In buzunaru de la blugi.Cand am ora cu directorul il bag in pantof.(Serios!laughing Stiu ca suna traznit da de... asa fac!)

| AngelCrystals a răspuns:

Logic ca merg.De obicei il tin in buzunar sau in geanta.

| XcritiX a răspuns:

Da merg cu telefonul la scoala, si il tin in buzunarul de la pantaloni.cu toate ca nu prea sunt profesorii de acord cu el dar cand este vreun control iti recomand sa il ascunzi in incaltaminte si sa fie dat pe silentios. funda?batting eyelashes

| TheLiSS a răspuns:

In buzunaru de la blugi laughing cica unde laughinglol. am avuty o data o caramida si ma jucam pe el la ora si profesoara a zis sa i dau telefonul si l-am bagat repede in buzunar si i-am zis ca nu ma joc si a plecat la catreda laughing

| ILD a răspuns:

Noua nu ne permit dar totusi profii nu ne zic nimic ba chiar ne dau voie sa iesim sa vb la telefon cind avem nevoie... ai putea sa-l tii in cizma, functioneazawinking

| anonim_4396 a răspuns (pentru ILD):

Asa fac eu rolling on the floor

| mariana_8176 a răspuns:

DA...normal al tin in buzunar!

Întrebări similare