Chair regret, ma uitam in prostie la familia flinstone, tom si jerry, piratul jack cel teribil. viata cu luie, si copii de la 402 ...acum or au disparut, ori le da foarte foarte rar!
ma rog nu am ce zice, fiindca si disney channel are unele desene amuzante,(dragonul american, inlocuitorii, phineas si ferb ) da totusi nu este la fel ca inainte!,,, cartoon network sincer s-a cam dus in cap!
Da! Inainte erau o multime de desene animate foarte interesante si educative.Acum sunt ben 10 etc etc de la care nu inveti nimic.
Aaaa NU! pentru ca alea distruge mintea copilului. De exemplu tom si jery, ii cade o farfurie in cap iar tom nu pateste nimic. Ce invata copilul de aici? sau mai rau imite ce a vazut la TV. crezand ca partenerul de joaca nu va pati nimic daca i ar da cu o caramida in fata.
Ba da
Imi placea mai mult jetix
erau desene mult mai dragute
ma amuzam te timpula ala
acum
Buna. Ba daaaa Si regret ca cartoon network este dublat in limba romana. Si mi-e dor si de gumele trubo...
Ba da
mie imi placeau mult desenele de pe jetix acum ca a parut disney channel sunt numa pristii
Ba da regret, dar imi plac si aceste desene.
Cand eram mica ma uitam la buggs bunny, tom si jerry, gemenii cramp[acestia mai sunt si acum.
Ba da.Imi este foarte dor de fostele desene de pe Cartoon.Erau super faine, nu se compara cu ce e acum.
Apache, ce vrei sa spui prin Cartoon Netwoork s-a dus in cap? Adica sunt desene urate?
Acum mai sunt uneori dari se gasesc foarte rar chiar si pe net si mi-e dor de copii de la 402 viata cu luie cei cu andy ala cu maimutele robot sunt multe vechi si frumos rau
Regret inainte era tarzan lilo and stichi si altele acum sunt mai multe naspa da sunt si faine
Eu chiar regret si chiar daca am 18 ani mie inca imi place sa ma uit la desenele alea vechi dar acum sunt doar porcarii...
Cele mai tari desene si regret din suflet dar ma uit in fiecare zi pe youtube viata cu louie, cei cu andy, copii de la 402 x( :d
Ba da
eu in fiecarezi ma uit la desene animate vechi de pe youtube
desi an 16 ani nu imi e frica sa recunosc ca iubesc acele desena in special Viata cu Luie (cred ca asa se scrie )
imi amintesc cu drag de zilele in care aveam un pestisor ce care l-am botezat Piper; la fel ca celebrul personaj Piper di viata cu Luie
ce vremuri...