| InspectorulTPU a întrebat:

Voi nu sunteti deacrod cu mine ca dumnezeu ne-a dat corpu dr noi nu stim sa il folosim de ex ochi daca ne concentram putem sa ii folosim altcunva sau mainilie cu picioarele etc avem atatea de invatat.

6 răspunsuri:
| niNNu a răspuns:

Si care e intrebarea?

| francesca89 a răspuns:

Wtf? n'am inteles nimic.invata sa scrii.

| Tkn a răspuns:

Nu am inteles ce vrei de fapt, dar ce poti face cu ochii daca te concentrezi? Dar cu mainile si picioarele? M'ai facut curios.
Stiu ca corpul nostru e extrem de special,+ chakrele, dar ce spui tu pare interesant!

| RS4 a răspuns:

Da! sau cu 2 coaste rupte poti face si mai multe!

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Eu am inteles, e posibil sa ai dreptate, insa noi nu putem sa descoperim toate astea peste noapte. Propriul nostru corp este un mister, precum este si firea umana. Intr-o zi o sa descoperim, pana atunci doar presupunem, e posibil sa nici nu fie adevarat. Bafta, cu cautarea raspunusrilor ce mistuie omul de secole, poate le vei descoperi.

| Alexakos a răspuns:

Dumnezeu nu ne lasa sa le folosim. deci.
creierul este folosit in proportie de 10%. cel mai destept om de pe pamant este in carut nu se poate misca este mutilat cu handicap in tot corpul si vorbeste prin aparat din ala la gat. daca oamenii ar folosii tot creierul atunci toti eram Dumnezei. Dar cum se stie Dumnezeu e numai unu. Omul poate vedea mai bine sau alte cele numa prin credinta. asta este cheia. insa nu ca sa fi Dumnezeu. Multi spun ca nu exista Dumnezeu si etc. asta este problema lor. sunt atatea povesti in care arata ca dumnezeu exista. si cel mai aproape este in grecia Italia parca si ierusalim. in grecia este muntele athos. in care nu poate sa ajunga nici o femeie. pentru ca este muntele maicii domnului. au incercat sa intre femei deghizate exact ca un barbat si tot nu puteau sa intre, un perete invizibil nu le lasa sa intre. asa ca magia exista. si credinta. chestia cu mainile nu stiu la ce te referi. sa devi elastic? te uiti prea mult la fantasticii aia 4. omul daca are un gram de credinta poate muta muntele din loc. si nu este doar vorbe. Iisus pentru ca avea credinta putea sa vindece oamenii, si nu trebuia nici macar sa-i atinga. in lumea asta asa zisa magie este de fapt credinta. asta este cheia ca sa poti sa faci mai multe. si ca nu putem folosii macar jumate din creier este bine. pentru ca atunci era dezastru. cand Dumnezeu ne-a lasat cu atat. nu ne-a lasat pentru ca e rau sau pentru ca stiu eu ce. totul este facut cu cap.