| M4RK a întrebat:

Voi pe cine votati ca presedinte?

Răspuns Câştigător
| amaadina a răspuns:

As vota pe oricine, da' nu pe Crin Antonescu laughing [încă n-am 18 ani]

19 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Votul este secret!

mariana
| mariana a răspuns:

Eu il votez pe cel mai bun dintre cei ce candidaza, dar fiindca votul este o optiune personala, este confidential. Nu crezi?
Poti vota doar pe cei ce candideaza si de aceea, pana vor candida personalitati care sa asigure un nou statut Romaniei, exprimarea votului trebuie facuta, aceasta este contributia pe care noi romanii trebuie s-o aducem in momentul de fata, pentru a avea o oarecare sansa. Asa ca, cei ce aveti dreptul de vot, mergeti si exprimati-va opinia.

kratos
| kratos a răspuns:

Crin Antonescu

| User a răspuns:

Nici eu nu am drept de vot. L-as vota ori pe Basescu, ori pe Jiji (la misto laughing )

| crisS a răspuns:

Inca nu am drept de vot. Dar la's vota pe Crin Antonescu

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Eu mai cateva luni pana la 18 ani deci nu am drept de vot dar oricum eu l-as vota pe crin antonescu.

| hândel a răspuns:

Nu stiu daca ai auzit de candidatul NICI. UNUL, dar eu pe el il votez, ca este mai competent decat toti ceilalti candidati la un loc.winking

| mikey a răspuns:

Inca nu am 18 ani.Cred ca las voata pe Basescutongue

| Alex_9605 a răspuns:

Sincer, pe nici unu.

| mhann a răspuns:

Pe unu, cu reducerea parlamentarilor cu tot, ca si asa voteaza numai tampenii astia... macar sa fie mai putini big grin

| Linda a răspuns:

Urmeaza sa merg si il votez pe Eduard Manole. Probabil nu va iesi dar daca ar avea cat mai mult, ar fi o palma pe obrazul celor care u cheltuit mult in campanie:
Despre el:
1990 – Absolvent al Facultatii de Fizica de la Universitatea din Bucuresti, specialitatea Fizica Nucleara, diploma în Cosmologie Cuantica.
1990 – 2009 Fondator si proprietar a 32 de firme, 14 in tara si 18 in strainatate, ce au constituit CONCEPT Holding.
Presedinte al CONCEPT Holding, grup de firme ce a depasit 100 milioane dolari anual ca cifra de afaceri inca din 1995, cu o prezenta activa in 23 de tari de pe cinci continente. CONCEPT Ltd., una dintre societatile la care este director general, singura societate romanesca 100% privata care a supravietuit in domeniul petrochimiei in cei aproape 20 de ani.
Creator al Grupului Independent pentru Control Legislativ si al Grupului Independent pentru Negociere Sociala, organizatii neguvernamentale.
Singurul roman inclus dupa Revolutie in Who’s Who in World Petrochemicals and Plastics (cine sunt cei mai puternici oameni din lume in domeniul petrochimicelor si plasticelor) inca din 1992.
Casatorit, un copil
De 20 ani procese cu statul roman cand e o ia pe aratura (castigat procese impotriva gubernului roman la Haga), etc.
Eu am auzit interviuri la Radio, Tv cu el si uitat pe internet. Asa intamplator.

| Aly07 a răspuns:

Ce noroc pe mine...
Nu pot sa votez nici daca a-si vrea laughing.

| 61n4 a răspuns:

Eu ar fi trebuit sa votez pentru prima data...batting eyelashes
dar n-am de gand nu ma intereseaza pe ei nu-i intereseaza decat sa se umple ei de bani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu-ți spun, este secret!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe tine pinguinhee hee si promit sa nu-mi schimb optiuneatongue
Lasa ca tu sti sa scrii mult mai bine decat Vanghelie si Geoana, nu ai dorinte prea mari, nu doresti sa privatizezi tot ce mai tine de domeniul romanesc,,, nu stiu de ce nu candidezihappy
Bafta.pe.s. nu bat nici un apropo cu nickul meu happy
sharky sceptici/tulcea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un catindant dintre cei 3.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti de la ZU? Oricum, ce sa zic.nu mai am incredere nimeni multe zic nimic nu fac! Cam asa ar veni! M-am saturat sa fiu mintita! Unde e adevarul, dreptatea? Nu vezi ca ei promit marea si sarea si tara e in criza si moare de foame! Imi pare sincer rau! O multime de oameni pleaca! Stiu eu o prietena care a plecat si o sa se stabileasca acolo! Deci nu imi vine sa cred! Ai vazut ce viata duc altii! Romanii pleaca unde e mai bine! Daca ar fi interesati, asa putin ar vedea si ei ca am putea iesi din criza! Acum cu UE suntem tot mai rau! Sunt o multime de lucuri din tara pe care s-ar putea face bai! Daca, ma rog ar interesa pe cineva! Sa dea Domnul sa vina la conducere un presedinte caruia ii pasa! Ma rog pentru asta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pleaca din tara asta voiam sa zic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Antonescu

Întrebări similare