Sincer? ca sa ma simt bine ca am ajutat oamenii.chiar daca nu dau eu mereu raspunsuri bune sau nu le dau sfaturile asa cum ei le vor, eu ma simt impacata cu ideea aceasta.nu stiu altii pentru ce ajuta oamenii, dar eu le dau pentru ca imi place sa ajut oamenii dupa cum am mai spus. e treaba lor care nu ma crede.eu sper ca ti-am fost de ajutor.
:*
Ii ajut pentru ca pur si simplu am un raspuns coerent la intrebarea pusa si sper sa fie de folos opinia mea. In nici un caz nu imi pierd timpul luptandu-ma pentru o funda.
Pai Valentine, eu unul nu ma intereseaza funditele, daca era sa castig ceva pe urma lor, da raspundeam pentru ele.
Eu raspund in 2 feluri:
-la intrebarie cu bun simt, care omul vrea sa afle acel lucru, incerc sa-i raspund cat mai corect si mai sincer, la ce nu cunosc nu ma bag
-la intrebari stupide... ori le raspund inapoi in ton din acela cum au pus ei intrebarea, ori le bag link-ul de la site-ul meu )
Inca ceva: cei mai multi utilizatori al site-ului acesta sunt copii intre (sa nu jignesc) 10-14, fiind cei care pun intrebari aiurea, stupide, despre desene, linkuri de pe alte site-uri, ceva neinteresant care nu ii ajuta la nimic, ci doar sa piarda timpul. Daca as fi "ceva" in site-ul asta, as face in asa fel, sa vad mesajele inainte de publicare.
Eu iti urez bafta, si foarte buna intrebarea.
Pentru ai ajuta sa-si rezolve problemele., si in legatura cu funda sau cum se zice, nici nu stiam de ea sunt pe site de 2 zile, dar oricum TPU este pentru a ne cere sfaturi reciproc si a ne ajuta(TOTI PT UNUL SI UNUL PT TOTI)
Buna! Ii ajut pentru ca vreau, si fundita este ultimul lucru pentru care as ajuta. Ma pun in locul lor.
Pur si simplu vreau sa ajut si ma gandesc asa in general ca poate candva voi avea si eu nevoie de ajutor chiar si cu un lucru banal si ar fi frumos sa aiba cine sa-mi acorde si mie ajutor.
Pot sa spun ca amandoua.Ma simt bine cand ajut pe cineva, dar in acelasi timp ma simt bine cand primesc funda.Cine nu se simte intr-un oarecare mod mai mandru cand vede acolo zeci de funde, nu?
Sincer am vaz ca toata lumea cere funda cand am intrat in familia asta sa-i sp asa (TPU) si imi trebuiau si mie, dar acum nuh imi mai trebuie , dc stiu sa rasp la ceva o fac, cei drept nuh prea stau eu mult pe TPU
1. Pentru ca am timp sa ajut.
2. Cred ca am cateva cunostinte pe care merita sa le impartasesc cu cei care au nevoie de ajutor.
3. Nici odata de cand am contul pe tpu.ro nu am cerut funda sau vot si nici nu am raspuns de dragul acestora.
Pentru ca e singurul forum din tot netul care mai functioneaza, cat de cat. se pare ca ideia cu funditele si punctele a prins destul de bine, e la fel de distractiv ca orice joc, desi putini isi dau seama, nu ca n-ar vrea sa recunoasca
eu nu vreau sa ajut pe nimeni, caut doar intrebarile interesante, dar daca imi iese in cale vreun incepator care are probleme, de ce nu. problema e ca multi cer ajutor doar ca sa se afle in treaba, ceea ce e cam derutant, e greu sa-i deosebesc pe cei care au intr-adevar probleme de cei care fac glume proaste
Sincer nu ma intereseaza chestia asta, funda sau nu.imi place sa ajut oamenii doar.
Simplu... ajut oamenii, si mai si invat lucruri noi de aici.ca la cei 3 muschetari:Toti Pentru Unu si Unu Pentru Toti!:d
Si am uitat sa mentionez un lucru si anume "funda", faptul ca primesc funda, pentru mine inseamna atentia si multumirea celui care a pus intrebarea si mai inseamna ca raspunsul meu l-a ajutat, iar el apreciaza asta prin a-mi declara raspunsul ca fiind unul castigator.
anonim_4396 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: