Buna!
Pai, puteti juca x si 0, carti, tomapant, spanzuratoarea, manuta, painicile. Sau, te poti juca pe telefon, iti poti lua PSP-UL sau i-pad-ul sau laptop-ul (daca ai) sa te joci, sau poti asculta muzica la mp4/ipod.
Distractie placuta si drum bun :*
Poti sa faci multe lucruri.
-Poti asculta muzica pe mp3 sau mp4 daca ai.
-Poti sa iti cumperi un teanc de reviste inainte sa pleci si sa le citesti
-Poti sa vorbesti cu persoanele care te insotesc sau cu prieteni la telefon
-Poti dormi
-Poti sa desenezi, chiar daca nu ai talent, macar iti va ocupa timpul.
-Poti sa iti faci o lista de cuvinte, si sa asculti cunversatiile celor din jur, iar cand auzi pe cineva ca roseste un cuvant pe care il ai in lista il tai [surprinzator alunga cat de cat plictiseala]
-Daca ai un laptop esti un caz fericit fiindca poti sta pe TPU.
Sper ca te-am ajutat
Pt. inceput, telefonul! I-ati telefon-ul descrca aplicatii muzica, etc. Daca i iPad ia-l si joacate, asculta muzica pe iPod! Daca ai frati sau surori jucati fazan, telefonul fara fir, x si o, spanzuratoarea. Daca vrei in timpul vacantei ia-ti un fel de "Jurnal de Calatorie"(un caiet normal) unde scrii ce ai facut ce vei face si ce faci in Franta si pe unde mai mergi. Fa poze scoatele la imprimanta si lipeste cateva pe caiet. Funda? Iti urez o vacanta placuta, si drum bun!
Pai descarcati pe telefon aplicatii daca ai
unul bineinteles daca nu ia-ti un joc
In principal in Franta, dar vedem si alte locuri pana acolo...Nu conteaza asta!
eu ma duc in grecia si credeam ca gasesc pe cineva cu care sa vb
Pai:ia-ti o carte citeste,daca nu iti place,deseneaza ceva, dormi, priveste pe geam, daca ai frate sau sore, jucati'va ceva, gen fazan....mmm poti vorbii la telefon..sunt multe moduri sa scapi de plictiseala asta.
Sper ca te-am ajutat!
Poti citi ceva sau poti asculta muzica, te poti juca pe tel, daca ai internet cu ata mai bine.Cam ata, nu mai am idei.
Distractie placuta!