| Blanky a întrebat:

Voi stiti sa mergeti cu rolele? Adica si eu stiu dar stiu decat unde-i moale ca in parc, nu stiu pe ciment. Cum faceti sa prindeti viteza, sa nu va fie frica sau alte chestii ce trebuie stiute... Funda cel sau cea ce ma ajuta sa merg mai bine big grin

Răspuns Câştigător
| Vasya a răspuns:

Te pot ajuta eu. Sfatul meu este sa incerci fara teama sa mergi si pe ciment si peste tot. Exersand si experimentand si "cazatura" vei fi o roleista buna. Nu trebuie sa iti fie frica. Iti tin pumnii si mult succes!

2 răspunsuri:
| 5SOS a răspuns:

Da,stiu sa merg.Mie mi sa pare ca si pe cimnet e la fel ca in parc, adica asa gandesc si nu imi mai e frica.Ca sa prinzi viteza trebuie sa indepartezi putin picioarele si sa incepi sa mergi.Trebuie sa mergi mult si sa nu incetinesti si asa prinzi viteza.E adevarat ca pe ciment drumul nu e asa drept dar eu unde vad gropi incep sa incetinesc si sa merg peste ele. Sper ca te-am ajuat cu ceva, pa pa.

| Mary_9577 a răspuns:

Stiu! E simplu cind mergi pe ciment gandeste-te ca esti in parc iar frica va dispare de la sine! Stii cind ma invatam sa merg si cadeam mai la fiecare pas cineva mi-a zis ca cind cazi inveti sa te ridici asa ca nu-ti fie frica invinge frica si totul va fi ok!