| Dootzy a întrebat:

Voi sunteti gelosi cand raspundeti la o intrebare, ca nu va da voua funda? Eu nu...

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

Pai eu una nu sunt pentru ca nu castig nimic daca am funda doar ca ma declara "Expert TPU" dar daca nu primesc nimic e egal cu zero asa ca mi-e indiferent daca primesc funda sau nulaughing daca pot ajuta un om il ajut ca vreau nu pentru funda. fundita?hee hee Hai ca glumesc oh go on laughing))

27 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu am de ce sa fiu gelos.

| YukikoMaya a răspuns:

Nu n-am dc s fiu geloasawinking

| Minalore a răspuns:

Nici eu...

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Nici eu, si mi se pare o prostie atunci cand "cersesti" funda straight face cel care a pus intrebarea decide, poti sa il rogi pana maine daca el vrea sa i-o de-a lui X straight face

| BriannaJ a răspuns:

Buna,
eu nu sunt niciodata geloasa cand nu imi da si mie funda, eu raspund la intrebari nu pentru funda ci pentru a ajuta alti oameni.
Pa!

| mihaela0205 a răspuns:

Pai daca la intrebarea aceea nu stiu, nu am de ce sa fiu geloasa, sau daca la intrebarea aceea raspund corect dar nu sunt prima, nu am de ce sa fiubig grin.

| chicannacool a răspuns:

Nu

| darrio2007 a răspuns:

Tu crezi ca toti cei care dam raspunsuri aici o facem pentru funda? O facem pentru ai ajuta pe ceilalti. Daca unii o fac pentru o funda este problema lor.Ce fac cu ea? O pun la gat ca la pudel?

| Anita20Peace a răspuns:

Ce intrebare...normal ca Nu!

| DeeDee007 a răspuns:

Nu

| butterflyeffect0000 a răspuns:

Nu, eu vreau sa ajut oamenii.

| Mihaiwest a răspuns:

Salut!
Nu!
Mie putin imi pasa, dar urasc si eu pe cei care iti raspun si te intreaba de funda. yawn
Bafta!winking

| Annaid a răspuns:

Da, sunt

| Innuka a răspuns:

Nu De ce as fi?

| razvan1008 a răspuns:

Nu,nu sunt...dai funda?laughinglaughing

| adriana543768654567895334 a răspuns:

Pai nu trebuie sa ne suparam. Poate ca raspunsul dat nu i.a folosit la nimic celui care a pus intrebarea. Nici eu nu ma supar. Dar in general nimeni nu se supara.
PaPa PuP smug

| klau123ful a răspuns:

Nu neaparat daca e raspunsul mai bun ca al meu nu sunt gelos sau daca a raspuns primul rolling on the floor

| RфZaημtzα a răspuns:

Nici eu.

| Leea1234 a răspuns:

NU de ce as fi...eu raspund cu intentia de a ajuta nu pentru a primi vreo rasplata, dar recunosc la la inceput ma cam iritam cand primea fundita un raspuns care era aproape la fel si era postat dupa raspunsul meu...dar acum m-am vindecat

| brokenangel2011 a răspuns:

Nu...consider ca rasp meu nu a fost foarte bun sau ca nu a ajutat persoana respectiva indestul incat sa imi dea fundita...

| εмiLч97 a răspuns:

Nu fiindca unii oameni cand spun "Te rog ajuta-ma si o sa iti dau funda" cei de pe TPU se "inghesuie" doar pentru funda nu ca sa informeze si sa ii raspunda utilizatorului respectiv :-)

| perenasop a răspuns:

Nu sunt si nici nu as avea de ce pentru ca acest site nu este competitiv ci e pentru a ajuta unii pe altii fara a primi nimic in schimb(fix de aia a si dat numele comunitatii toti pentru unu) happy
Fan Florencia Bertotti? Si eu la felhappy...Lasa id tau intr-un mesaj daca vrei sa vorbim despre ea?winking

| FanMJJ a răspuns:

Normal, deci eu m-am chinuit foarte mult timp sa raspund la intrebarea aia si userul nu imi da funda. ce inseamna asta ori dam fundite ori nu mai dam nu?

| yomikutzaskumpy a răspuns:

Nu am de ce.pentru mine e egal cu zero funda aialaughing

| Anileda a răspuns:

Nu

| EzioAuditoreDaFirenze a răspuns:

DOAMNE deci cand vad ca nu am luat funda iau birou cu tot cu laptop si il arunc prin toata casa ies afara ridic masina lu taicameu si o arunc la vecinii in cap ii rad pe toti in cap si le iau bani sa pot sa mai iau un laptop si o casa ca sa mai pot face asta din noi si din nou.

| LNK a răspuns:

Dar de ce sa fiu geloasa?
Cu ce ma ajuta fundele in viata de zi cu zi? Cu nimic.

Întrebări similare