@andra eu nu fac pe "desteptu" eu sunt foarte inteligent, frumos, bine educat, amuzant si foarte modest.
hai ca deja vad ca ti-amdatpreamultaimportanta daca mai ai ceva de spus spui intr-o punga si o deschid eu cand am chef.
xoxoxoxox
Daca unii pun o intrebare de n ori pe la toate categoriile, intreba daca pot ramane insarcinate prin sex oral, care e id-ul lui miley cyrus, si pentru o funda sa ghicim noi ce masura poarta ei la pantofi...nu ma pot abtine de la comentat. Poate ca si noi ne-am saturat de cei care dau raspunsuri fara relevanta si pun intrebari absurde
Duduie, vezi ca astia mai prosti estem si ai dracu' de perseverenti. Amu, ori te saturi de postat, ori ne suporti si pe noi.
@atotstiutorul, nu mai fa tu pe desteptu! ca tu nu scrii mai bine!
@dyya poate ai dreptate intr-un fel dar vezi ca daca pui o intrebare serioasa nu raspunde nimeni, daca pui o intrebare care alti trebuie sa o ghiceasca iar nu va convine ca spuneti ca e idioata intrebare, etc... ce dracu vreti? da-o incolo de treaba!
Atotstiutorule, vad ce amuzant si inteligent esti incat se te pui cu una de 12 ani.in fine doar daca tu nu ai mai potzin lolololol!
Daciu_Andrei_1990 întreabă:
anonim_4396 întreabă: