| KhloeAfterDark a întrebat:

Vorbeam cu mama si am intrebat-o daca nu stie ceva si sa-mi zica o intrebare, si ea mi-a spus intrebarea asta:"De ce nu merge nimic in tara asta?" Deci, aveti un raspuns?

Răspuns Câştigător
| Suzy a răspuns:

Ca e crizalaughing si nu cred ca are picioarelaughing

9 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Ca de la 2000 incoace avem aceeasi clasa politica demagoga si plina de interese personale.

| Arthur a răspuns:

Datorita în primul rând lipsei de initiativa. Cei care au idei nu au bani, cei care au le folosesc pe cărări bătătorite pentru a nu avea surprize. Asociaţiile nu merg datorită caracterului individualist al românului. Statul e pe mâna celor pe care îi ştim iar cei care vor să facă întradevăr ceva sunt denigraţi şi izolaţi. Anii de comunism în care am fost invăţaţi să stăm cuminţi în banca noastră. Anii de post comunism controlaţi de cei din linia a doua a conduceri de partid şi a rudelor acestora. Hoţia şi şmecheria sădită în sufletul românilor de acelaşi comunism. Invidia şi lăcomia.

| Flav a răspuns:

Ca stam si punem astfel de intrebari pe Internet, undeva la caldura, relaxati sau plictisiti, amuzandu-ne si crezandu-ne mari pamfletari. Ca nu luam atitudine, pestele se impute de la cap.

| Ana-Maria94 a răspuns:

Da, pentru ca a iesit Basescu Presedintewinking

| evoke a răspuns:

Hmm... buna intrebarelaughing

Pai.tara n-are picioarethinking nu poate sa fuga de la locul eilaughing

| Hombre a răspuns:

Mama ta are deptate sa-si puna aceasta intrebare. Daca urmariti congresul PSD care inceput de azi dimineata si vedeti cum se porcaiesc, acuza, mint si se pacalesc intre ei, care au condua tara 10 ani si vor sa o mai conduca, este lesne de inteles de ce nimic in tatra asta nu merge nimic.Aceasta situatie se gaseste si la celelalte partide.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tara n-are picioare laughing.
Acum serios, ce te-a facut sa crezi asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindca ne punem prea multe intrebari dar nu schimbam nimic.

| deea_8608 a răspuns:

Cum vrei sa mearga ceva daca se fura se ucide.iooi ce tara avem