Normal ca isi bate joc de tine, nu mai fi naiva nu il mai crede, in plus nici macar nu il cunosti de sa ai incredere intr-o persoana necunoscuta?
Ar fi mai bine sa ii dai chiar tu ignore sau sa nu il bagi in seama.
Eu cred ca a vrut sa te incerce, dar ai grje daca el s-a suparat pe u ca nu ai vrut sa te intalnesti cu el imi cam da degandit, daca il iubesti spune-i sa mai astepte un timp pana te gandesti u
Asa aiurea sunt multi tipi care se cred mare macho,, si de fapt sunt,, niste. fustangi sincer dai igg pana nu te apropri prea mult de el (mi s-a intamplat) oricum cred ca daca iti mai faci un alt id nou si cu alt nume alt tot tot asa se va comporta si cu "cealalta"...
lasa-l
:*
Glume din astea nu se fac serios.
Rezulta ca nu este serios deloc ca persoana. Ia-ti gandu de la el ca nu are rost . poate sa glumeasca asa cu n fete pentru ce?
Nu iti mai pierde vremea :*
Aoleu. Nu te mai agita atat si nu pune suflet pentru oricine cu care vorbesti pe net. Crede-ma, unii oameni mint foarte mult!
Ai mare grija, cu baietii astia nu e de gluma! Intr-adevar isi bate joc de tine.De ce a reactionat asa? Foarte simplu, este o persoana careia nu-i pasa de sentimentele tale si vrea sa te necajeasca putin.In mintea lui de "baiat glumet", felul in care ti-a raspuns cand tu l-ai bagat in seama se numeste "razbunare"! In mintea ta insa, ar trebui sa se numeasca"Nu mai vreau sa am de-a face cu tine"! Relatiile virtuale rareori au viitor, sa ma indoiesc ca a voastra sa se numere printre acele cazuri.Nu te merita baiatul ala! Sper ca ti-am fost de ajutor!
E un metrosexual cu fite gratuite. Spune-i cand face sex cu iubita lui sa mai schimbe mana.Ca face febra.
Cu ce fel de obsedat ai de a face?
Cu tine facea sex?
Chiar se merita sa vorbesti cu el...adica atat il duce capul? Putin, putin rau de tot
Urmeaza pasii:delete, ignore, ciao
Nu-si bate joc, s-a enervat ca l-ai refuzat si nu stie cum sa se razbune sau cum sa te convinga. Daca are probleme de orgoliu acum, dinainte sa va stiti, gandeste-te bine daca el e ce cauti. Dupa ce va intalniti te va presa ca ori faceti sex ori va despartiti si apoi va continua sa puna conditii in stilul asta. Nu e anormal sa fie nerabdator, dar nu stie sa se poarte.