Sărut mîna eu nu cred că este un băiat serios, faptul că azi e cu una mîine cu alta nu este un om care respectă o fată, ar fi păcat să-şi bată joc şi de tine aşa cum face cu celelalte. Succes.
Dar scuza-ma statusurile alea pot fi puse la vrajeala.Nu trebuie sa asculti de parerea altora, dar acum nici sa crezi ce vrei tu. Daca el nu a incercat pana acum sa te invite afara sau sa vorbeasca cu tine pe mess, probabil nu vrea nimic de la tine. Dar tu poti incerca sa-i devii o amica buna.
Buna
Mai sunt unii baieti care nu stiu ce este aia o relatie serioasa si umbla cu mai multe fete sau in fiecare zi cu alta
Eu cred ca s`ar putea sa fii pus status alea la misto asa ca sa trezeasca innterese sau sa faca alte fete geloase. Sau depinde cum este el, eu nu-l cunosc asa ca...
Byee:*
Poate in fiecare zi o fi fost vazut cu cate o fata dar poate sunt doar amice. si daca pune si statusuri din astea cu Daca ai sti cat de mult mi-e dor de tine" inseamna ca el chair a iubit pe cineva foarte mutl si acum simte lipsa. da eu zic sa incerci :* intreaba'l si tu daca are prietena. vb cu el :* succes
Primul lucru cu care vreau sa incept sa-ti zic este ca aparentele inseala si eu am cunoscut un baiat dar ma surprins ca pe mess era altfel iar in realitate era mai pe scurt un vagabond. exista multe sanse ca majoritatea prietenilor sau amicilor ce ti-au spus ei sa fie adevarat.chiar daca pune niste simple status triste care pe tine te impresioneaza el nu e asa.asa vrea sa para iar daca asa il descriu prietenii ca umbla cu multe fete cam asa e...baietii sunt inselatori par a fi inteligenti si seriosi iar pe de alta parte iti intorc spatele cu alte fete la brat. eu zic sa vb cu el cat mai urgent de chestia cu fetele.
A iubit si a fost ranit si acum se razbuna batandu-si joc de toate fetele naive care il plac
Ai grija sa nu fii urmatoarea victima
Trebuie sa te convingi singura. Poate baiatul iese in fiecare zi cu o fata ca sa nu se plictiseasca. El este in cautare.Este vorba de iesiri fara obligatii.Intalneste-te cu el si vezi daca te invita si a doua zi la plimbare.Nu te indragosti la prima vedere.
"cunosc" un baiat dinasta
De fapt fostul meu
Am stat cu el 2 saptamani si am tinut enorm la el
Si dupa urmatoarele statea cate o zi cu fiecare
Dar problema e ca ma intalnesc in fiecare zi cu el
SI acum am aflat ca, cu mine a stat cel mai mult
Acum nu stiu ce sa cred...
Cum s-a mai spus aici statusurile pot fi puse la vrajeala.
Sau a avut o relatie serioasa, fata l-a ranit, iar acum el incearca sa o uite cu alte fete. Faptul ca schimba fetele in fiecare zi poate fi din cauza ca evita sa mai iubeasca pe cineva.
Nu ar trebui sa te iei dupa ce spun altii, dar nici sa nu ignori.
Daca vorbesti cu el pe mess ar trebui sa ai o parere proprie despre el si sa tii cont doar de ea.