| RoxyAde a întrebat:

Vorbesc de ceva vreme cu un baiat pe net...pare baiat de treaba. Azi mi-a spus ca diseara merge cu prietenii la discoteca si i-am spus ca ce fain de el, ca si eu as vrea sa ies, ca nu am iesit de mult...si a spus ca daca vreau sa merg si eu. Dar ma simt ciudat pentru ca de fapt, face to face nu ne cunoastem. Mi-am sunat 2 prietene sa le intreb daca nu vor sa vina cu mine dar ele sunt inca in sesiune si nu pot veni. Eu as merge pentru ca nu am iesit de mult, in ultimu timp numai in casa am stat si chiar simt nevoia sa mai ies si eu, sa ma distrez, sa imi fac noi prieteni. Si in acelasi timp parca mi-e ciudat ca in fond si la urma urmei o sa fiu cu niste straini. Ce sa fac? Voi ce ati face?

Răspuns Câştigător
| Nimic special a răspuns:

Ce poate sa-ti faca? Elibereaza`te! Pleaca! Distreaza`te! Merg eu cu tinelaughing.

8 răspunsuri:
| basexcu a răspuns:

Du-te si distreaza-te! happy

| Mi$tiK a răspuns:

Eu mi-as cauta o prietena sau un amic sa nu mergi singura, nu se stie niciodata...sau daca decizi sa mergi singura cu ei ai grija f mare grija

| Emena a răspuns:

Pai mai bine te-ai duce.asa ai face cunostiinta cu ei.si ai mai iesi si tu din casa. dar nu singura, mai cheama o prietena. un prieten ceva.

| vlaaddd a răspuns:

Pai, prima data intalneste-te doar cu el si pe urma iti dai tu seama.

| RoxyAde explică:

Multumesc de raspunsuri happy nu are cine sa vina cu mine pentru ca prietenele mele nu pot veni, dar ma gandesc ca nu am nimic de pierdut daca merg asa ca l-am sunat si i-am spus ca merg big grin Sper sa fie totul ok. O seara placuta si voua :*

| RoxyAde explică:

Multumesc @Nimic special big grin ca te-ai oferit sa mergi tu cu mine happy
Am fost happy si a fost super ok, chiar m-am simtit bine, cu exceptia faptului ca s-a luat de mine aiurea o tipa din grupul lui de prieteni, tipa care sa pare ca se cam ia de toata lumea. Probabil e de bani gata si datorita acestui fapt se crede superioara. Dar a meritat sa merg si sper sa mai existe si alte dati big grin

| Nimic special a răspuns:

Ma bucur ca te-ai distrat.:*

| Lary23 a răspuns:

De unde esti? Din Iasi? Ai zis de sesiune si ma gandesc ca esti si tu la facultate. daca esti din Iasi, da un semn! Ca nici eu nu prea am prieteni pe aici, ca-s venita la facu :p te pup!