Ce poate sa-ti faca? Elibereaza`te! Pleaca! Distreaza`te! Merg eu cu tine.
Eu mi-as cauta o prietena sau un amic sa nu mergi singura, nu se stie niciodata...sau daca decizi sa mergi singura cu ei ai grija f mare grija
Pai mai bine te-ai duce.asa ai face cunostiinta cu ei.si ai mai iesi si tu din casa. dar nu singura, mai cheama o prietena. un prieten ceva.
Multumesc de raspunsuri nu are cine sa vina cu mine pentru ca prietenele mele nu pot veni, dar ma gandesc ca nu am nimic de pierdut daca merg asa ca l-am sunat si i-am spus ca merg Sper sa fie totul ok. O seara placuta si voua :*
Multumesc @Nimic special ca te-ai oferit sa mergi tu cu mine
Am fost si a fost super ok, chiar m-am simtit bine, cu exceptia faptului ca s-a luat de mine aiurea o tipa din grupul lui de prieteni, tipa care sa pare ca se cam ia de toata lumea. Probabil e de bani gata si datorita acestui fapt se crede superioara. Dar a meritat sa merg si sper sa mai existe si alte dati
De unde esti? Din Iasi? Ai zis de sesiune si ma gandesc ca esti si tu la facultate. daca esti din Iasi, da un semn! Ca nici eu nu prea am prieteni pe aici, ca-s venita la facu :p te pup!