| nasta4f4 a întrebat:

Voua cum va place sa petreceti timpul liber?

7 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Ascultand muzica si stand pe internet.Cateodata plimbari prin parcuri, in natura.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Citesc, imi ingrijesc florile, merg impreuna cu familia in excursii...

| mcrenma a răspuns:

Majoritatea timpului mi`l petrec in fata laptopului, vorbind cu prietenii pe mess. Ascult muzica, desenez sau ma uit la tv. Ori ies pe afara cu prietenii big grin

| 4Fun a răspuns:

Majoritatea timpului il petrec afar cu prietenii, radem ne distram etc. happy ` iar, daca e timp urat afar, ca si acum, ma joc p comp! big grin `

| IuliaWosster a răspuns:

Daaa! cand am timp liber vrea sa mi-l petrec cu prieteni si sa petrecem toata noapteahappy Imi place sa fac tot ce este legat de prieteni mei sa iesim undeva sau sa petrecem cand ai pe cineva cu care poti petrece viata este mai colorata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Timpul liber? Impreuna cu familia si prietenii de pe mes si TPU... dar cel mai mult cu o cana de ceai fierbinte si o carte buna, o plimbare mana in mana cu sotul printre frunzele ruginii de toamna...ascult si muzica dar cand am timp mai mult...care din pacate nu prea am.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In timpul liber imi place foarte mult sa citesc, sa gatesc, sa merg la film, sa nerg in excursie, in special la munte, sa ies in oras cu prieteni.

Întrebări similare