Imi alung lenea cu un pahar de limonada si apoi ma indemn singura sa fac totusi curatenie
Cand vad ca toate is imprastiate prin camera.
Ma apuca niste nervi de`mi vine sa arunc tot din camera.
Si uite asa, incet incet termin.Chiar daca nu e multa dezordine cateodata imi ia si 2-3 ore.
Enervandu-ma cand vad mizerie, debandada, cate-o panza de paianjen, cite-o dara de praf... , si la cafeaua ce o voi bea la sfarsit in fototliu, satisfacuta ca totul o super curat si ordonat!
Hmmm...cam rar imi vine mie cheful de curatenie
numai daca ma impinge mama de la spate. fa curat fa curat)x
si ca sa imi vina chefu dau muzica la maxim, cant dansez
dau putin din fund, mai sterg putin prafu tot asa pana ce intr-un sfarsit e gata curatenia
Pai ascultand diferite mel
Ma apuk de obicei sa fac exercitii [aerobic] dp cand vad ca am chef ma apuk si de curatenie
Incep sa fac chiar daca nu am chef si apoi incep sa cant si sa pun muzica, mai si dansez
De obicei cand am altceva de facut, precum invatatul, as face orice altceva in afara de asta, inclusiv curatenie. dar sunt si zile in care ma apuc sa impatur o haina si ma trezesc facand curat in toata casa. :d deci... pofta vine mancand, aaa lucrand in cazul de fata. sau mai bine zis cheful vine lucrand.
Ha ha ha... Buna intrebare...Serios nu imi vine.
Trebuie sa vina de la sine. Apropo adaug intrebarea la favorite.
Mi-am adus aminte de acum cateva zile :cand am vazut atata mizerie la mine in camera m-am pus pe curatenie, mi-am luat aspiratorul si cu castile in urechi am inceput sa fac curatenie in camera la mine si din camera mea am ajuns sa fac curat in toata casa si in acelasi timp ascultand si muzia si cand am terminat nici nu mi-am dat seama cum a trecut timpul asa repede
Haaa buuna intrebarea asta...parca aud in fiecare zi:
mama: mai pune sh tu mana sh fa curateeniee...noaptea la calculator, ziua in oras...si curateniaa?
off doamnesh cand ma apuc... dau drumu` la muzica
spor la treaba >
Paii.Deci cum sa incep.Mai intai ma uit pe TPU ca sa vad cum le vine lor cheful de curatenie:-)). Apoi incep sa dau muzica la maxim mentionez (BLAXY GIRL) e o formatie si incep sa fac curatenie pana pana pana imi vine cheful total si continui.Succes! fundita:d