| Fvn a întrebat:

Voua cum va vine cheful de curatenie?

21 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Imi alung lenea cu un pahar de limonada si apoi ma indemn singura sa fac totusi curateniehee hee

| evoke a răspuns:

Cand vad ca toate is imprastiate prin camera. laughing
Ma apuca niste nervi de`mi vine sa arunc tot din camera. laughing
Si uite asa, incet incet termin.Chiar daca nu e multa dezordine cateodata imi ia si 2-3 ore. blushing laughing

| mih5a a răspuns:

Cand vad ce dezordine e ma apuca damblaua.laughing
Si ma apuc

| Sofffie a răspuns:

Cand dau drumul la p. c si dau muzica tare.

| Contrast a răspuns:

Enervandu-ma cand vad mizerie, debandada, cate-o panza de paianjen, cite-o dara de praf... big grin, si la cafeaua ce o voi bea la sfarsit in fototliu, satisfacuta ca totul o super curat si ordonat! happy

| Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Hmmm...cam rar imi vine mie cheful de curatenielaughing
numai daca ma impinge mama de la spate. fa curat fa curat)x laughing
si ca sa imi vina chefu dau muzica la maxim, cant dansezlaughing
dau putin din fund, mai sterg putin prafu tot asa pana ce intr-un sfarsit e gata curatenialaughing

| Angel_5977 a răspuns:

Facandrolling on the floor

| Dizzydizz a răspuns:

Pai ascultand diferite mel
Ma apuk de obicei sa fac exercitii [aerobic] dp cand vad ca am chef ma apuk si de curatenielaughing

| bOse a răspuns:

La plictiseala sau cand incerc sa fac timpul sa treaca mai repede.

| Daaianna a răspuns:

Incep sa fac chiar daca nu am chef si apoi incep sa cant si sa pun muzica, mai si dansez laughing

| ☻☆Diana☆☻ a răspuns:

Cand nu-mi mai gasesc sutienullaughing

| roxy_2350 a răspuns:

De obicei cand am altceva de facut, precum invatatul, as face orice altceva in afara de asta, inclusiv curatenie. laughing dar sunt si zile in care ma apuc sa impatur o haina si ma trezesc facand curat in toata casa. :d deci... pofta vine mancand, aaa lucrand in cazul de fata. sau mai bine zis cheful vine lucrand.

| OneMoreGirl a răspuns:

Ha ha ha... Buna intrebare...Serios nu imi vine. laughing
Trebuie sa vina de la sine. Apropo adaug intrebarea la favorite.winking

| p3bogdan a răspuns:

Facnd bine zislaughingaman 2 zile si apoilaughing

| dya26 a răspuns:

Mi-am adus aminte de acum cateva zile :cand am vazut atata mizerie la mine in camera m-am pus pe curatenie, mi-am luat aspiratorul si cu castile in urechi am inceput sa fac curatenie in camera la mine si din camera mea am ajuns sa fac curat in toata casa si in acelasi timp ascultand si muzia si cand am terminat nici nu mi-am dat seama cum a trecut timpul asa repede

| dïïannè °↓♥ a răspuns:

laughinglaughing eu nu prea faclaughing)))me imi face tatarolling on the floor dar asa din cand in cand fac...laughingtrebuie

| secret_2443 a răspuns:

Nu prea imi vine

| Biankaa a răspuns:

Pai. pun muzica si atunci incep si sa nu ma streseze cineva. fac cand vreau eu rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, ma gandesc ca trebuie sa fac, si cu cat ma grabesc, cu atat termin mai repede, si o sa capat si niste laude de la ai mei happy
Succes

| Cineva. a răspuns:

Haaa buuna intrebarea asta...parca aud in fiecare zi:
mama: mai pune sh tu mana sh fa curateeniee...noaptea la calculator, ziua in oras...si curateniaa?laughing
off doamnebig grinsh cand ma apuc... dau drumu` la muzicathinking
big grin
spor la treaba >big grin

| Andyy_4426 a răspuns:

Paii.Deci cum sa inceprolling on the floor.Mai intai ma uit pe TPU ca sa vad cum le vine lor cheful de curatenie:-)). Apoi incep sa dau muzica la maxim mentionez (BLAXY GIRL) e o formatie si incep sa fac curatenie pana pana pana imi vine cheful total si continui.Succes! fundita:d

Întrebări similare